Region Hovedstaden

Patienter og pårørende sender stor tak til personale

Del

Patientinddragelsesudvalget i Region Hovedstaden takker alle medarbejdere, der yder en kæmpe indsats i kampen mod Corona-virussen.

Kai Nørrung, formand for Patientinddragelsesudvalget i Region Hovedstaden
Kai Nørrung, formand for Patientinddragelsesudvalget i Region Hovedstaden

Patientinddragelsesudvalget repræsenterer patienter og pårørende i Region Hovedstaden, og udvalget sender en kæmpe tak til alt personale på hospitaler, kommuner og almen praksis, der hver dag yder en kæmpe indsats i kampen mod Corona-virussen. 

"Vi er dybt taknemmelige for den behandling og hjælp, som alle sundhedsfaglige medarbejdere udfører under nogle meget arbejdsmæssigt vanskelige forhold. De udviser stor fleksibilitet og tænker nyt, så vi kan få den bedst mulige hjælp," fortæller Kai Nørrung, der er formand for patientinddragelsesudvalget.

I begyndelsen af marts blev han opereret for kræft, og operationen gik godt. Efterfølgende har han haft besøg af sundhedspersonale i forbindelse med tjek og prøvetagning for, at han ikke behøvede at tage til sin læge eller på hospitalet.

Husk at følge anbefalingerne
Formanden for patientinddragelsesudvalget fremhæver, at den nuværende situation omkring COVID-19 påvirker alle patienter og pårørende. Alle ældre patienter eller patienter med handicap og kroniske sygdomme er særligt udsatte for smitte, og de skal derfor passe ekstra på.

"Det er rigtigt vigtigt, at Sundhedsstyrelsens anbefalinger overholdes også, når der åbnes mere op i sundhedsvæsenet og samfundet. Det ved vi, sundhedspersonalet vil hjælpe med, og som patienter og pårørende vil vi yde vores bedste for at tage hensyn, være tålmodige og ekstra lydhøre og samarbejdsvillige," siger Kai Nørrung.

Patientinddragelsesudvalget består af repræsentanter fra ældre- og patientorganisationer, og udvalget bliver inddraget i drøftelsen af emner om almen praksis og sundhedskoordinations-udvalgets områder. Læs om udvalget.

For mere information kontakt:

Formand for patientinddragelsesudvalget Kai Nørrung 23 64 99 65

Regionens pressetelefon på 70 20 95 88 

Nøgleord

Billeder

Kai Nørrung, formand for Patientinddragelsesudvalget i Region Hovedstaden
Kai Nørrung, formand for Patientinddragelsesudvalget i Region Hovedstaden
Download

Information om Region Hovedstaden

Region Hovedstaden
Region Hovedstaden
Kongens Vænge 2
3400 Hillerød

38 66 50 00http://www.regionh.dk/

Følg pressemeddelelser fra Region Hovedstaden

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Region Hovedstaden

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum