Halsnæs Kommune

Pas på, når du klikker

Del

Med ét klik kan svindlere snyde dig eller dine børn på internettet.

Der er gode råd at hente til sikker færdsel på internettet i kampagnen "Et klik kan ændre alt".
Der er gode råd at hente til sikker færdsel på internettet i kampagnen "Et klik kan ændre alt".

Det er derfor værd at være opmærksom på, hvilke tricks man ikke skal falde for, når familien er online. Det kan for eksempel være falske e-mails, ikke-eksisterende netbutikker eller konkurrencer på sociale medier. Men svindlerne går også direkte efter unge, der blandt andet lokkes med lækkert – og dyrt - tilbehør i onlinespil.

Du kan blive klogere på fælderne og beskytte dig selv mod at blive fuppet med kampagnen ”Et klik kan ændre alt”, som kører i oktober som del af den nationale Cykersikkerhedsmåned.

På kampagnens hjemmeside kan du blandt andet høre en etisk hacker afsløre de mest benyttede tricks, du kan lære at spotte en fupbutik på nettet, og du kan tage quizzer om sikker brug af internettet sammen med dine børn.

Du finder ”Et klik kan ændre alt” på linket her.

Kampagnen er udarbejdet af Digitaliseringsstyrelsen, KL og Danske Regioner.

Billeder

Der er gode råd at hente til sikker færdsel på internettet i kampagnen "Et klik kan ændre alt".
Der er gode råd at hente til sikker færdsel på internettet i kampagnen "Et klik kan ændre alt".
Download

Information om Halsnæs Kommune

Halsnæs Kommune
Halsnæs Kommune
Rådhuspladsen 1
3300 Frederiksværk

+45 47 78 40 00https://halsnaes.dk/

Halsnæs Kommune er placeret i naturskønne omgivelser i det nordvestlige hjørne af Nordsjælland. Vores motto er: "Halsnæs - rå og autentisk. Her er ikke for fint, og det føles ægte". Kom og vær med!

Følg pressemeddelelser fra Halsnæs Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Halsnæs Kommune

Flere coronatests og nye afstandskrav13.1.2021 00:00:00 CETPressemeddelelse

Nu har du igen mulighed for at blive testet for Corona i Melby. Samtidig er der på grund af den stigende smitte i landet blevet indført nye afstandskrav, som blandt andet har betydning for dig, som har en tid i Borgerservice. Det kan du alt sammen læse mere om nedenfor. Bliv testet for corona Den 19., 21., 22., 26. og 31. januar lægger Region Hovedstadens mobile testcenter vejen forbi caféen i Melbyhallen, Melbyvej 134. Alle dage er der åbent fra kl. 10-16, og det kræver ingen forudgående tidsbestilling for at blive coronatestet. Alle kan møde op og blive testet, dog skal du kontakte egen læge, hvis du skal have testet et barn under 2 år. Du kan læse mere om coronatest hos Region Hovedstaden via dette link. Maksimalt fem gæster i Borgerservice Som en konsekvens af, at der i følge det nye afstandskrav, skal være to meter fra person til person og 7,5 kvadratmeter per person, må der nu maksimalt opholde sig fem gæster ad gangen i Borgerservice på Halsnæs Rådhus. Det har den betydning, at

Tilmelding til dagtilbud fra 11. januar8.1.2021 00:00:00 CETPressemeddelelse

Husk at tilmelde dit barn, hvis du har behov for pasning i daginstitution. I lighed med mange andre kommuner indfører Halsnæs Kommune fra på mandag den 11. januar tilmelding til pasning i kommunens dagtilbud. Det sker for at kunne få et bedre overblik over, hvor mange der skal passes på hvilke tidspunkter. Du får besked om, hvordan du tilmelder dit barn fra dit dagtilbud. Hjælp med at mindske smitten Samtidig skal Halsnæs Kommune gentage opfordringen om, at man lader sit barn blive hjemme, hvis man overhovedet har mulighed for det. Med det fortsat høje smittetryk og bekymringen for den engelske variant af Corona, er der brug, at smittetallene kommer ned. Og det gør de kun, hvis færre mødes og samles. Så sent som den 7. januar er der således konstateret smitte blandt børn i et af vores dagtilbud, hvilket har medført, at 19 børn og 8 medarbejdere er sendt hjem. Dertil kommer, at de nye anbefalinger om afstand mv. stiller store krav. Lige nu møder ca. 80 pct. af børnene op i Halsnæs Kommu

Borgerservice holder ekstraordinært åbent i dag8.1.2021 00:00:00 CETPressemeddelelse

Gælder for borgere, der har fået en indkaldelse til vaccination, og som har brug for hjælp til transport. Vaccinationsindsatsen er i fuld gang og en række borgere blandt sårbare grupper i Halsnæs har allerede modtaget brev om, at de nu får mulighed for at lade sig vaccinere. Har man en varig funktionsnedsættelse, der gør, at man ikke kan transportere sig selv i bil eller med offentlig transport og heller ikke har mulighed for at få andre til at hjælpe sig, har man mulighed for at få tilskud gennem Halsnæs Kommune. For denne gruppe af borgere holder Borgerservice ekstraordinært åbent i dag mellem 09.00 og 16.00. Borgerservice kan kontaktes på 47 78 40 00. Det er vigtigt at understrege, at tilskud gives på baggrund af en individuel vurdering, og at der skal foreligge dokumentation for ens funktionsnedsættelse.

Halsnæs’ trafik og infrastrukturstrategi er i høring7.1.2021 00:00:00 CETPressemeddelelse

Halsnæs Kommunes strategi for trafik og infrastruktur frem til 2028 er netop blevet sendt i høring. Og du har nu mulighed for at give dit besyv med. Den nye strategi skal danne rammen for, hvordan der skal arbejdes med trafikken og infrastrukturen i kommunen de næste otte år. Herunder skal strategien medvirke til, at veje og stier bliver vedligeholdt og forbedret, så de er trygge og sikre at færdes på til gavn for både dig som borger og for øvrige trafikanter i Halsnæs. Samtidig med at trafik og vejnet skal tilpasses, så de bedre imødekommer udviklingen i trafikken og de løbende udfordringer, der i fremtiden vil opstå. Fokus på sikkerhed og fremkommelighed Med den nye strategi vil der især være fokus på fortsat at gøre skolevejene mere sikre og trygge at færdes på, særlig med tanke på at forbedre cykelforholdene for kommunens skolebørn. Ligesom der sættes ind for at fastholde antallet af trafikuheld på et lavt niveau, blandt andet ved at se på hastighedsbegrænsningerne på udvalgte stræ

Giv os din mening om Halsnæs' sundhedsstrategi6.1.2021 00:00:00 CETPressemeddelelse

Halsnæs' nye sundhedsstrategi skal sikre din og dine medborgeres sundhed både nu og i fremtiden. Halsnæs kommer nemlig til at stå over for en række nye sundhedsudfordringer, og det betyder, at vi må tage nye og anderledes midler i brug. Den nye sundhedsstrategi danner rammen for, hvordan vi fremadrettet arbejder med sundheden i Halsnæs. Har du en kommentar til strategien eller en god idé til, hvordan vi sikre sundheden, så kan du sende den til os frem til den 1. februar. Du kan læse mere om kommunens nye sundhedsstrategi, og hvordan du sender dit høringssvar via linket her.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum