Halsnæs Kommune

Paraplyen bygger om i Hundested

Del

Aktivitetshuset i Hundested ombygges, så det kan rumme endnu flere tilbud til brugerne.

Med ombygningen kan lokalerne her i Halsnæs Medborgerhus udnyttes endnu bedre.
Med ombygningen kan lokalerne her i Halsnæs Medborgerhus udnyttes endnu bedre.

Projektet med ombygningen af Paraplyen i Hundested har været godt i gang trods COVID-19. Nu er planerne så langt, at man snart kan tage fat på selve byggeprocessen i Halsnæs Medborgerhus.

Det sker fra uge 30 og forventes at vare til og med december 2020.

Paraplyens leder, Mie Madsen, glæder sig til at udnytte potentialet i det nyombyggede hus.

”Vi har haft en rigtig god proces, hvor vi sammen med brugerne har samlet idéer til fremtidens Paraplyen i Hundested. Derfor er det nu også spændende at se byggeriet gå i gang, fordi det betyder, at vi lige rundt om hjørnet kan tage hul på de mange nye muligheder. Paraplyen er et unikt hus, og jeg håber, at de nyrenoverede lokaler kan være med til at styrke det gode fællesskab, vi allerede har her,” siger Mie Madsen.

Det nye hus får blandt andet en lille café, motionsrum med maskiner, andre bevægelsesaktiviteter, flere kreative aktiviteter og madhold.

Det er stadig muligt at byde ind med nye tiltag. I efteråret vil Paraplyen desuden gå i gang med at søge efter frivillige til de forskellige funktioner.

Mens der renoveres, kan der forekomme støjgener ude og inde, og visse aktiviteter kan hen over efteråret og vinteren blive berørt. Der vil desuden være begrænset adgang til køkkenet i Salen.

Berørte aktiviteter vil få direkte besked.

Læs mere om Aktivitetshuset Paraplyen på linket her.

Billeder

Med ombygningen kan lokalerne her i Halsnæs Medborgerhus udnyttes endnu bedre.
Med ombygningen kan lokalerne her i Halsnæs Medborgerhus udnyttes endnu bedre.
Download

Information om Halsnæs Kommune

Halsnæs Kommune
Halsnæs Kommune
Rådhuspladsen 1
3300 Frederiksværk

+45 47 78 40 00https://halsnaes.dk/

Halsnæs Kommune er placeret i naturskønne omgivelser i det nordvestlige hjørne af Nordsjælland. Vores motto er: "Halsnæs - rå og autentisk. Her er ikke for fint, og det føles ægte". Kom og vær med!

Følg pressemeddelelser fra Halsnæs Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Halsnæs Kommune

Bliv vaccineret mod influenza2.10.2020 00:00:00 CESTPressemeddelelse

Vintertid er influenzatid. Vil du beskytte dig mod influenza, kan det være en god idé at blive vaccineret. Er du ældre, kronisk syg eller på anden måde særligt udsat, kan du blive vaccineret gratis. Sundhedsstyrelsen anbefaler, at du lader dig vaccinere mod influenza, hvis du tilhører en risikogruppe - også selvom du føler dig sund og rask. Er du i risikogruppen, er du også i særlig risiko for at få et alvorligt sygdomsforløb, hvis du smittes med COVID-19. Derfor er vaccination mod influenza særligt vigtig i år. Du kan læse mere på linket her. På linket kan du også læse om, hvem der er omfattet af den gratis vaccination.

Nu kan du få udbetalt indefrosne feriepenge30.9.2020 00:00:00 CESTPressemeddelelse

Du kan nu få udbetalt op til tre uger af dine indefrosne feriepenge. Feriepengene har du optjent, hvis du har været lønmodtager i perioden 1. september 2019 til 31. marts 2020. Modtager du offentlige ydelser, vil de ikke blive påvirket, hvis du vælger at få udbetalt dine tre ugers feriepenge nu. Offentlige ydelser er for eksempel kontanthjælp, sygedagpenge, fleksløntilskud, ressourceforløbsydelse eller ledighedsydelse. Du får udbetalt dine indefrosne feriepenge via Borger.dk. Hvis du ikke ønsker at få udbetalt dine indefrosne feriepenge, bliver de stående hos Lønmodtagernes Feriemidler, indtil du når pensionsalderen. Du kan læse mere om ordningen på linket her til Borger.dk.

Budgetforlig på plads i Halsnæs30.9.2020 00:00:00 CESTPressemeddelelse

Et enigt byråd har indgået forlig om budgettet for de næste fire år i Halsnæs. Forliget betyder blandt andet, at der vil blive foretaget store investeringer i velfærden særligt til gavn for kommunens børn, unge og ældre. Det er Socialdemokratiet, Venstre, Dansk Folkeparti, SF og Enhedslisten, som har indgået en budgetaftale for 2021-2024, og dermed står samtlige 21 mandater bag aftalen. For forligspartierne har det især været vigtigt at prioritere borgernes velfærd. Derfor vil børn, unge og ældre i de kommende år opleve, at der bliver flere penge til blandt andet bedre normeringer i daginstitutioner og mere personale på kommunes plejecentre. På dagtilbudsområdet bliver det tilført 1,6 mio. kr. ekstra til bedre normeringer. Et område hvor der også sidste år blev tilført ekstra midler. På skoleområdet skal overgangen fra daginstitution til skole styrkes. Derfor er der afsat 3,9 mio. kr. til ekstra personale, som i en overgangsperiode skal hjælpe børnene med at finde sig til rette i de ny

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum