Danske Spil A/S

Par jokede med at vinde i Lotto – tre dage senere gik drømmen i opfyldelse

Del

De 8 millioner kroner skal blandt andet bruges til renovering, elbil og et nyt ur.

Sidste søndag tog noget af en drejning for et par i 50’erne fra København.

Det var egentlig en søndag som så mange andre uden tanke på, at der kunne gemme sig noget interessant i det PLUS-abonnement, som manden har købt hos Danske Spil og derfor automatisk spiller med i Lotto hver lørdag.

Så det var en meget overrasket københavner, der søndag blev ringet op af en medarbejder fra Danske Spils kundecenter.

- Jeg fandt først ud af det, da I ringede, og så skyndte jeg mig jo ind og tjekke, at det ikke var fis, forklarer vinderen til Danske Spil.

Det var ikke fis, kunne vinderen konstatere, da han hurtigt loggede på sin Lotto app på mobiltelefonen.

Han havde vundet førstepræmien i Lotto og indkasseret intet mindre end 8 millioner kroner.

- Vi blev sindssygt overvældede, især fordi vi netop har købt hus og var forberedte på, at skulle sidde lidt strammere i det. Så gevinsten faldt på et super godt sted, forklarer den heldige vinder.

Tænk, hvis vi vandt i Lotto!
Blot tre dage inden det københavnske par ramte jackpot, havde manden joket med, at der var formentlig var netop det, der skulle til, hvis de skulle have råd til at sætte huset i stand.

- Der er jo en masse ting på det her hus, som vi godt kunne tænke os at lave, så der sagde jeg til min kæreste, at så skulle vi vist vinde i Lotto, fortæller den glade mand.

Og der bliver også nogle penge i overskud, når den sidste klat maling er smurt på huset i København.

- Udover huset så skal pengene bruges på en elbil og så selvfølgelig lidt dyrere ferier og lidt luksus i hverdagen, som man ikke normalt har råd til. Og så kunne det da være rart, hvis også der blev råd til et nyt ur, griner den glade vinder.

Vinderparret har fortalt den store nyhed til forældre og de nærmeste venner, men ønsker at være anonyme, og parret har takket ja til at få besøg af en millionærrådgiver fra Danske Spil, hvilket alle vindere af mere end 1,5 millioner kroner bliver tilbudt.

Der var to vindere af sidste lørdags førstepræmie i Lotto. Den anden halvdel af de 16 millioner kroner gik til en mand fra Vesthimmerlands Kommune i Nordjylland.

Information om Danske Spil A/S

Danske Spil A/S
Danske Spil A/S
Korsdalsvej 135
2605 Brøndby

Pressetelefonen: 30 85 17 85https://danskespil.dk/

Følg pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum