Halsnæs Kommune

Overnat til vands

Del

Nu kan du overnatte på Danmarks største sø. Halsnæs har nemlig fået endnu et flydende shelter. Denne gang i Arresø.

Det nye shelter er netop blevet søsat og ligger nu i vandet ud for Naturcenter Auderød Havn ved Arrenæs i Frederiksværk. Ønsker du at lægge vejen forbi, så er det med at finde kanoen eller kajakken frem, da shelteret kun kan tilgås fra vandet.

På shelteret er der mulighed for at overnatte på gyngende grund med 360 graders udsigt til naturskønne omgivelser. Der er plads til 2 overnattende, og shelteret kan bruges i hele sommerhalvåret til og med september.

Flere overnatningsmuligheder til vands

Shelteret i Arresø er det andet flydende shelter af sin slags i Halsnæs. Kommunen har desuden et havshelter beliggende i Roskilde Fjord ud for Hvide Klint. Det blev indviet i 2016 og var dengang det første havshelter af sin slags i Danmark. Og nu kan du altså prøve kræfter med endnu et af slagsen.

Book på forhånd

Uanset om du vil overnatte til vands i Arresø eller Roskilde Fjord, så husk at booke dig ind på forhånd. Der kan nemlig være stor interesse for denne type overnatningsmuligheder.

Du kan booke shelterne på friluftsguiden.dk eller via linket her.

Billeder

Information om Halsnæs Kommune

Halsnæs Kommune
Halsnæs Kommune
Rådhuspladsen 1
3300 Frederiksværk

+45 47 78 40 00https://halsnaes.dk/

Halsnæs Kommune er placeret i naturskønne omgivelser i det nordvestlige hjørne af Nordsjælland. Vores motto er: "Halsnæs - rå og autentisk. Her er ikke for fint, og det føles ægte". Kom og vær med!