DFDS A/S

Oslobåden: Ingen karantæne for rejsende fra Region Sjælland

Share

Covid-19: Da smitteniveauet er faldet i Region Sjælland, har den norske regering besluttet, at regionen går fra ’rød’ til ’gul’ status, dvs. at rejsende fra regionen igen kan rejse ind i Norge uden at skulle i karantæne.

På grund af en misforståelse i flere meldinger i går, er det vigtigt at gøre opmærksom på, at rejsende med bopæl i Region Sjælland (eller andre ’gule’ områder) godt kan rejse med Oslobåden fra København uden at skulle i karantæne ved indrejse i Norge, selv om man rejser igennem hovedstadsregionen.

Ifølge de norske regler, er udlændinge nemlig undtaget fra karantæne, hvis vedkommende har rejst igennem det ‘røde’ område på følgende måde:

a)  i eget køretøj eller turbus på vej til eller fra Norge

b)  ikke har overnattet i området, og

c)  har opfyldt kravene til afstand og god smittehygiejne under rejsen.

Hvis disse vilkår er opfyldt, har vedkommende ret til indrejse på samme vilkår som en udlænding, som kommer direkte til Norge fra et grønt område.

Man kan blive bedt om at sandsynliggøre, at man har overholdt disse vilkår ved en mundtlig forklaring ved indrejse.

Se mere via dette link.

Keywords

Contacts

Images

Links

About DFDS A/S

DFDS A/S
DFDS A/S
Sundkrogsgade 11
2100 København Ø

https://www.dfds.com/

DFDS leverer færge- og transport services i Europa og Tyrkiet med en årlig omsætning på DKK 17 mia.

Over 10.000 fragtkunder anvender vores færge- og havneterminal services samt vores transport- og logistikløsninger.

Vi tilbyder også sikker transport på korte færgeruter og ruter med en overnatning til fem millioner passagerer, heraf mange i egen bil.

Vi har 8.400 medarbejdere fordelt på skibe og kontorer i 20 lande. DFDS blev grundlagt i 1866, har hovedkontor i København og er noteret på Nasdaq Copenhagen.

Subscribe to releases from DFDS A/S

Subscribe to all the latest releases from DFDS A/S by registering your e-mail address below. You can unsubscribe at any time.

Latest releases from DFDS A/S

In our pressroom you can read all our latest releases, find our press contacts, images, documents and other relevant information about us.

Visit our pressroom