Too Good To Go ApS

ØreSound Festival vil eliminere madspild med hjælp fra Too Good To Go

Del

Når ØreSound Festival skydes i gang 12. august, bliver det for første gang i festivalhistorien muligt at købe overskudsmad fra madboderne med hjem i lykkeposer. ØreSound har - i tråd med festivalens bæredygtige linje - indgået samarbejde med Too Good To Go for at forhindre madspild.

Danmarks nye festival, ØreSound, der spænder af fra d. 12. - 14. august, har et mål om at blive Nordens mest bæredygtige festival. Som led i den ambition har festivalen indgået samarbejde med Too Good To Go, der bekæmper madspild via en app, der forbinder forbrugere med forhandlere, der har mad i overskud.

Det betyder, at festivalgæsterne kan købe et billigt måltid med hjem, når festivalboderne lukker, så maden ikke går til spilde. Maden vil blive solgt i lykkeposer via Too Good To Go-appen.

“God mad, som intet fejler, går alt for ofte til spilde på store madproduktioner på eksempelvis festivaler. Når der nu findes nemme og integrerbare løsninger som Too Good To Go til at bekæmpe dette madspild, mener vi, at samarbejdet passer perfekt ind i vores bæredygtige vision. Derfor indgik Too Good To Go i vores planer helt fra starten. Med dette samarbejde kan vi forkæle vores gæster med lækker natmad til en god pris, og de mange ressourcer, der er postet i at producere maden, går ikke til spilde til skade for miljøet. Det må da siges at være win-win,” siger Frederik Kjærgaard, der er kommerciel direktør for ØreSound Festival. 

Samarbejdet med ØreSound er Too Good To Gos første store eventsamarbejde. Men står det til Too Good To Gos chef for marketing og partnerskaber, Morten Jensen, bliver det langt fra det sidste.

“Store events er desværre ofte lig med stort madspild. Derfor gemmer der sig et kæmpe potentiale for os i blandt andet festivaller og andre store arrangementer som sportsevents. Vi glæder os derfor meget til at træde ind på en ny arena i samarbejde med ØreSound Festival, der skal have stor ros for at tænke i ambitiøse bæredygtige løsninger,” siger Morten Jensen.

Følgende madboder indgår i ordningen:

  • Banana CPH
  • UGood
  • Crisp
  • Gorms
  • Mahalle
  • Hungry Dane

Nøgleord

Kontakter

Tanja Møller Andersen, pressechef for Too Good To Go, tlf. 81 77 37 18, presse@toogoodtogo.dk

Jonas Nybro, pressechef for ØreSound Festival, tlf: 25 32 36 99, jn@oresoundfestival.dk

Billeder

Vedhæftede filer

Information om Too Good To Go ApS

Too Good To Go ApS
Too Good To Go ApS
Landskronagade 66
2100 København Ø

81773718http://toogoodtogo.dk

Om Too Good To Go

Madspildsappen Too Good To Go blev lanceret i Danmark i 2016, og de nu over 42 mio. brugere har siden da reddet mere end 84 millioner lykkeposer med overskudsvarer, hvilket svarer til over 211.000 tons sparet CO2e. Too Good To Go har dermed gjort en væsentlig forskel i kampen mod madspild i de 16 lande, hvor appen er aktiv.

I appen kan man redde lykkeposer/bokse med overskudsmad fra bl.a. bagerier, supermarkeder, restauranter, kantiner og producenter.

Too Good To Go har sideløbende iværksat en række oplysningstiltag for at fremme viden om madspild - bl.a. datomærkningskampagner og en række uddannelsestiltag.

Om ØreSound Festival

ØreSound Festival har et mål om at blive Nordens mest bæredygtige festival. Derfor arbejder vi ud fra et koncept, som vi kalder ”de grønne ringe i vandet”, hvor vi sætter bæredygtige krav til os selv og vores samarbejdspartnere gennem hele forsyningskæden. Som festivalarrangør vil vi gå forrest ved at sætte vores grønne aftryk på klimaet og jordkloden. Som en dråbe der spreder ringe i vandet, vil vi forsøge at påvirke ikke blot vores gæster, men hele branchen i en positiv retning, og være med til at placere klima og bæredygtighed øverst på samfundets dagsorden.

Dette kommer til syne i ØreSounds beslutninger om indkøb, investeringer, indretning, ressourceforvaltning, velgørenhed og udbud af mad og drikke under hele festivalen.

 

Følg pressemeddelelser fra Too Good To Go ApS

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Too Good To Go ApS

føtex og Too Good To Go i nyt madspildssamarbejde: Et vigtigt skridt i den rigtige retning31.8.2021 07:01:00 CEST | Pressemeddelelse

I dag skyder føtex et landsdækkende samarbejde i gang med madspildsaktøren Too Good To Go. Det gør indkøbsturen billigere – og forventes samtidig at reducere dagligvarekædens årlige madspild med mere end 400 tons. Samarbejdet bliver det mest omfattende per butik indenfor supermarkedssegmentet. Det er et vigtigt skridt i den rigtige retning, siger direktør for føtex, Anja Madsen.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum