Mobilhouse A/S

OPTIMUM er skabt til grønt byggeri – giv dine medarbejdere bedre vilkår og spar på CO2-aftrykket

Del

OPTIMUM er det nyeste skud på stammen hos modulbyggeren Mobilhouse. Det er en serie af byggepladsmoduler, der sætter helt nye standarder for faciliteter for medarbejdere på byggepladsen og reducerer CO2 aftrykket helt op til 66%.

Gør op med ulige standarder

For Mobilhouse har det været vigtigt, at alle ansatte har lige vilkår, som direktør Benny Møller udtaler:

”Medarbejderne skal stilles lige, uanset om de arbejder på et byggepladskontor eller ovre på den anden side af vejen, hvor de sidder på et ”normalt” kontor. Sådan er reglerne faktisk ikke i dag”

Derfor er OPTIMUM designet med tanke på æstetik, sikkerhed og indeklima.

Når modulerne ses udefra vil de derfor se lidt anderledes ud med deres skjulte tagrender, faldstammer, tilslutninger og ingen udhængende varmepumper. De ligner de mere en alm. bygning end en skurby på en byggeplads.

Når du kommer ind i modulerne, så opleves forskellen endnu større. Her kan du ikke se om du står i en almindelig modulær kontorbygning eller om du står i et byggepladsmodul. Der er højt til loftet, væggene er lyddæmpende og alle moduler har akustiklofter. Derudover, så er der et behageligt klima takket være ventilationssystem med varmegenvinding og mulighed for køling på varme sommerdage.

I forhold til sikkerhed, så er moduler i OPTIMUM serien bygget efter brandbeskyttelsessystemet BD60+, der giver øget brandsikkerhed og sikrer medarbejderne bedre end de ellers ville være i forhold til gældende regler.

CO2 besparelser og pointgivende moduler til DGBN byggeri

At OPTIMUM bidrager til den grønne dagsorden og det grønne byggeri er der ingen tvivl om ifølge direktør Benny Møller:

”Anvender du OPTIMUM på byggepladsen, så kan du nu tildeles point i forbindelse med DGBN-certificeret byggeri. Her indgår vores moduler i opførselsfasen som byggepladskontorer og mandskabsfaciliteter”

OPTIMUM byggerier vil variere CO2-aftrykket ud fra, hvilken type byggeri der er tale om. Et typisk byggepladsbyggeri vil reducere CO2-aftrykket på mellem 42 og 66 procent i forhold til lign. byggepladsmoduler – derfor er der ikke bare tale om små ubetydelige procenter, men procenter, der kan rykke en del som de efterhånden kommer ud på byggepladser rundt omkring i Danmark.

Kontakter

Billeder

Vedhæftede filer

Links

Information om Mobilhouse A/S

Mobilhouse A/S
Amerikavej 1
7000 Fredericia

70 20 35 66https://mobilhouse.dk/

Mobilhouse blev stiftet i 1961, og har siden udviklet sig til at være en virksomhed med et bredt sortiment inden for pavilloner, skurvogne og moduler og nu også studieboliger.

Vi leverer alle typer skurvogne til byggebranchen, herunder mandskabsvogne, beboelsesvogne, kontorvogne, toiletvogne samt containere. Vi holder en høj standard, så kunderne kan være sikre på, at vognene er i orden både ved køb og leje.

Vi har stor erfaring indenfor genhusnings- og institutionløsninger. Det betyder, at vi er i stand til at opstille store som små genhusningløsninger indenfor meget kort tid over hele landet.

Den brede erfaring og ekspertise vi gennem mere end 50 år har opnået, gør os i stand til at levere netop den standard eller special-løsning, som den specifikke kunde har behov for. Vi bygger også nyt, hvis der er behov for en løsning som ikke er i vores sortiment.

Vi er landsdækkende og har udover hovedkontoret i Taulov ved Fredericia også en afdeling i Bjæverskov.

 

Følg pressemeddelelser fra Mobilhouse A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Mobilhouse A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum