Ishøj Kommune

Oplev visefortolkning i topklasse

Del

Onsdag den 3. oktober kl. 20 kan du opleve Danmarks mest populære viseorkester, Halfdanskerne, i Ishøj Kultur Café

Kom til en forrygende aften med Halfdanskerne, som gennem deres fabelagtige visefortolkning og en usædvanlig evne til at formidle kulturarven på en morsom og nærværende måde, fyrer den af på scenen.

Siden Mads Westfall, Lars Grand og Rasmus Vennevold i 2008 begyndte deres samarbejde om at fortolke sange af danske digtere som Halfdan Rasmussen og Benny Andersen, er det kun gået fremad.

Dyk ned i den danske sangskat

År efter år er det blevet til flere og flere udsolgte koncerter i hele landet, og det er ikke så underligt, at folk i alle aldre strømmer til, når Halfdanskerne er på plakaten.

Trioen har nemlig både et stort overblik over den poetiske danske sangskat og historierne bag og en stærk fornemmelse for, hvilke sange de kan gøre aktuelle i nye, gennemarbejdede versioner.

Det hele serveres af tre flotte, velklædte fyre med smukke, akustiske instrumenter, som akkompagnerer de personlige og vellydende vokale fortolkninger.

Billetkøb

Køb din billet på ticketmaster.dk eller i Ishøj Kultur Café, Ishøj Østergade 28. Billetterne koster 110 kr. i forsalg (90 kr. for medlemmer af Kulturcaféens Venner)

Kontakter

Billeder

Information om Ishøj Kommune

Ishøj Kommune
Ishøj Kommune
Ishøj Store Torv 20
2635 Ishøj

43 57 75 75http://www.ishoj.dk

Følg pressemeddelelser fra Ishøj Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Ishøj Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum