Næstved Bibliotek og Borgerservice

Oplev Per Vers til Næver Ending Stories

Del

Per Vers sætter tryk på og en fed streg under det sidste punktum for festivalen Næver Ending Stories med sit Sprogshow. Det sker lørdag den 4. september kl. 16.00-17.00 på Grønnegades Kaserne Kulturcenter.

Per Vers går på scenen lørdag eftermiddag og sætter punktum for NES 2021
Per Vers går på scenen lørdag eftermiddag og sætter punktum for NES 2021

Tag et klassisk foredrag, slå det i stykker, lim det sammen med en nævefuld freestyle-rap og skru op for monitoren. Så har du opskriften på Per Vers’ Sprogshow, som du kan opleve til festivalen Næver Ending Stories. En jordnær og ordrig oplevelse, med både power og pauser.

Refleksioner mixes med røverhistorier og rim – både fra bagkataloget og skabt i nuet. For undervejs i Per Vers’ Sprogshow får publikum lov til at bestemme, hvad Per skal fylde mikrofonen med i sin freestyle-rap.

En legende i dansk rap
Rapperen, performeren og den ordlympiske mester Per Uldal a.k.a. Per Vers er en sand legende i dansk rap. I 2000 blev han den første vinder af MC's Fight Night, en freestyle-rap-battle-turnering, og året efter vandt han igen.

Han har udgivet flere albums – både solo og som en del af gruppen Sund Fornuft. Dertil kommer rap/spoken word-gruppen Kinski, projektet Rødder, programmet ”Rejsende i Dansk” med Niels Hausgaard og diverse mixtapes.

Mød Per Vers på Grønnegades Kaserne Kulturcenter lørdag den 4. september kl. 16.00-17.00. Det er gratis at deltage. Billetter bestilles på bibliotekets hjemmeside www.naesbib.dk

Om Næver Ending Stories
Den 3.-4. september fylder vi Næstved by med gratis forfattertalks, musik, poetry slam, ordinstallationer, workshops og digtoplæsninger, når festivalen Næver Ending Stories hylder fortællekunsten på tværs af medietyper. Læs meget mere om de enkelte arrangementer og følg med på naesbib.dk/nes og på Instagram og Facebook.

Næver Ending Stories (NES) er et samarbejde mellem Næstved Bibliotek og Borgerservice, Grønnegades Kaserne Kulturcenter, Næstved Museum, Næstved Cityforening, Talentskolen og Ungdomsprojekthuset JB10, Næstved Ungdomsskole. NES er støttet af Mærk Næstved, Næstved Kommune, Statens Kunstfond og Edvard Pedersens Biblioteksfond.

Kontakter

Billeder

Per Vers går på scenen lørdag eftermiddag og sætter punktum for NES 2021
Per Vers går på scenen lørdag eftermiddag og sætter punktum for NES 2021
Download

Information om Næstved Bibliotek og Borgerservice

Næstved Bibliotek og Borgerservice
Næstved Bibliotek og Borgerservice
Kvægtorvet 4-6
4700 Næstved

55885588http://www.naesbib.dk

- består af Næstved Bibliotek, Fensmark Bibliotek, Fuglebjerg Bibliotek, Glumsø Bibliotek og Korskilde Bibliotek. Sammen driver vi et moderne biblioteks- og borgerservicetilbud for alle borgere i Næstved Kommune med det erklærede formål, at borgerne opnår indsigt og udsyn til at navigere i eget liv.

Følg pressemeddelelser fra Næstved Bibliotek og Borgerservice

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Næstved Bibliotek og Borgerservice

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum