Næstved Bibliotek og Borgerservice

Oplev Nashville singer/songwriter Claire Kelly på Fensmark Bibliotek.

Del

Fensmark Bibliotek havde stor succes med vores musikarrangement sidste efterår, og derfor håber vi at kunne gentage succesen i år, onsdag d. 21/9 kl. 18-19.

Musikarrangement  på Fensmark Bibliotek med Claire Kelly
Musikarrangement på Fensmark Bibliotek med Claire Kelly

Ved dette musikarrangement på Fensmark Bibliotek , får vi besøg af Nashville Singer/Songwriter Claire Kelly. Hun er et naturtalent med en fænomenal stemme og en sangskrivningsstil, der både fænger og fængsler sit publikum.
Claire Kelly har gennem årene både spillet på de mindste scener og de store scener på kritikerroste festivaler i hele USA. Hun flyttede til Nashville i 2016 for at forfølge sin musik- og sangskriverkarriere på fuld tid. Siden da har hun turneret internationalt, vundet en sangskrivningskonkurrence på Jack Whites Third Man Records, udgivet musik, og er nu et etableret navn i Nashville.
Nyd en time med smuk musik samt en drink.
Vi har fokus på musik og det rum, musikken skaber. Ved musikarrangementet på Fensmark bibliotek får du en særlig oplevelse ved at være til koncert blandt bøgerne på biblioteket. Du kan se frem til en helhedsoplevelse med en masse sanseindtryk og god musik, og vi håber på at kunne byde på lignende oplevelser i fremtiden.

Pris og tilmelding

Det koster 40 kr. at deltage i musikarrangementet på Fensmark Bibliotek onsdag d. 21/9 kl. 18-19. Tilmelding på bibliotekets hjemmeside www.naesbib.dk

Der gives tilladelse til at bruge vedhæftede billede

Kontakter

Billeder

Musikarrangement  på Fensmark Bibliotek med Claire Kelly
Musikarrangement på Fensmark Bibliotek med Claire Kelly
Download

Information om Næstved Bibliotek og Borgerservice

Næstved Bibliotek og Borgerservice
Næstved Bibliotek og Borgerservice
Kvægtorvet 4-6
4700 Næstved

55885588http://www.naesbib.dk

- består af Næstved Bibliotek, Fensmark Bibliotek, Fuglebjerg Bibliotek, Glumsø Bibliotek og Korskilde Bibliotek. Sammen driver vi et moderne biblioteks- og borgerservicetilbud for alle borgere i Næstved Kommune med det erklærede formål, at borgerne opnår indsigt og udsyn til at navigere i eget liv.

Følg pressemeddelelser fra Næstved Bibliotek og Borgerservice

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Næstved Bibliotek og Borgerservice

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum