Ishøj Kommune

Oplev magien i mødet mellem barnebarn og bedsteforælder

Del

Der er nostalgisk teater for børn, forældre og Bedste’r, når Teater Håndholdt gæster Kulturium Musikteater i Ishøj lørdag den 7. marts kl. 11

Fra teaterforestillingen 'Skrivebordet'.
Fra teaterforestillingen 'Skrivebordet'.

Alt fra skrivebordsskuffen tages i brug, når historien om morfar og jeg fortælles med stempler, klipsemaskiner og sakse. Og det er lige før, man endda kan dufte piberøgen. På morfars skrivebord kan alt blive levende lige for øjnene af én – og det gør det.
 
I forestillingen ’Skrivebordet’ hyldes den fine relation mellem børn og deres bedsteforældre på trods af, eller måske netop fordi, at den ene står ved livets indgang og den anden ved livets udgang, Der eksisterer et ganske særligt og magisk rum dér, hvor børn og bedsteforældre mødes.

Magien i de små oplevelser

Teater Håndholdt skaber teater med dukker og objekter – hovedsageligt for det yngste publikum og deres voksne. Her er der fokus på nærværet, sanseligheden og en-til-en stunder. Teater Håndholdt fokuserer på magien i de små oplevelser. De allerførste teateroplevelser skal være trygge og genkendelige, men fulde af overraskelser.

Der er fortsat ledige billetter til marts’ forestilling ’Skrivebordet’, som du kan opleve i Kulturium Musikteater lørdag den 7. marts kl. 11. Er du og familien medlemmer af Girafklubben, koster en børnebillet 0 kr.

Køb af billetter

Du kan købe billetter til ’Skrivebordet’ på Ticketmaster.dk og i Musikteatret sammen med Girafklubbens øvrige forestillinger. Billetter som kræver medlemskab, kan du kun købe i musikteatret, da du skal vise dit medlemskort. Læs mere om Girafklubben på www.ishojbib.dk.

Kontakter

Billeder

Fra teaterforestillingen 'Skrivebordet'.
Fra teaterforestillingen 'Skrivebordet'.
Download

Information om Ishøj Kommune

Ishøj Kommune
Ishøj Kommune
Ishøj Store Torv 20
2635 Ishøj

43 57 75 75http://www.ishoj.dk

Følg pressemeddelelser fra Ishøj Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Ishøj Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum