Økologisk Landsforening

Oplev livet hos de økologiske grise

Del
Oplev økogrisene til Sofari søndag 22. maj kl. 10-14
Oplev økogrisene til Sofari søndag 22. maj kl. 10-14

En lille gris kigger ud af hytten. Måske er der andre smågrise at lege med ude på folden? Lidt efter drøner de nysgerrige smågrise rundt om soen og roder nysgerrigt i jorden med deres små tryner.

Den slags scener kan du opleve til eventen Sofari. Søndag d. 22. maj kl. 10-14 kan du komme tæt på soen og smågrisene, der lever ude hos danske økologer. Og møde landmanden, der passer godt på dyrene.

Randi Vinfeldt er talsperson for Sofari. Hun er også vært på en af de 13 gårde fordelt over hele landet, der åbner produktionen op for en hyggelig oplevelse.

På mange af gårdene kan gæsterne smage på produkter lavet af gris fra gården, børnene kan få en gratis pixibog, og der er et opskriftshæfte til de voksne. Det helt centrale ved Sofari er dog at opleve det økologiske griseliv.

”Gæsterne bliver begejstrede over at se dyrene gå ude – og hvordan grisene får mulighed for at leve et mere naturligt liv. Smågrisene er vildt undersøgende og tager på mange små ture for at opleve verden. Bliver det hele lidt for spændende, spæner smågrisene tilbage til soen på deres små ben”, fortæller Randi Vinfeldt.

Find en vært tæt på dig selv på www.sofari.dk. Her kan du også se, hvad du kan opleve på de forskellige gårde.

Kontakter

Randi Vinfeldt, talsperson for Sofari, tlf.: 40177841

Billeder

Oplev økogrisene til Sofari søndag 22. maj kl. 10-14
Oplev økogrisene til Sofari søndag 22. maj kl. 10-14
Download
Oplev økogrisene til Sofari søndag 22. maj
Oplev økogrisene til Sofari søndag 22. maj
Download
Randi Vinfeldt, talsperson for Sofari 22. maj
Randi Vinfeldt, talsperson for Sofari 22. maj
Download

Links

Information om Økologisk Landsforening

Økologisk Landsforening
Agro Food Park 15
8200 Aarhus N

87 32 27 00https://okologi.dk/

Sofari arrangeres af foreningen FØKS i samarbejde med Landbrug & Fødevarer, Økologisk Landsforening samt slagterierne Friland, Organic Pork og Tican.

Følg pressemeddelelser fra Økologisk Landsforening

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Økologisk Landsforening

GRATIS BLOMSTERFRØ: Hjælp de vilde bier! Så blomster og vælg økologi28.4.2022 13:04:36 CEST | Pressemeddelelse

Giv bierne en hjælpende hånd – så blomster og vælg økologi. Økologisk Landsforening uddeler søndag d. 1. maj 50.000 gratis blomsterfrøposer i alle føtex-butikker til forbrugerne. Der skal være flere blomster til de vilde bier, da de er vigtige for os alle sammen. De sørger for, at vi får mad på bordet og ifølge FN’s fødevare- og landbrugsorganisation er bier og andre bestøvere essentielle for EU’s fødevareproduktion.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum