Ishøj Kommune

Oplev Juncker til koncert i Ishøj

Del

Hvis du vil rammes på folkesjælen, bør du gå til koncert i Kulturium Musikteater i Ishøj den 29. oktober kl. 20. Her vil Juncker med band underholde dig med sine ørehængere og give stof til eftertanke

Med sin karakteristiske vokal og unikke sangtekster har Juncker været en vigtig stemme på den danske musikscene, siden han i 2004 brød igennem med singlen Mogens og Karen.

Sangen, der spiddede den danske provinskultur med et ironisk blik på livet bag ligusterhækken i et parcelhuskvarter, var et kæmpehit og blev startskuddet for Junckers succesfulde musikkarriere.

Junker blev folkeeje

Siden har han markeret sig med ørehængere som Du er alt jeg har og en fængende coverversion af Kim Larsen-hittet Hvis din far gi’r dig lov.

I 2014 blev Juncker for alvor folkeeje med sangen Havana, som er titelmelodien til TV2-succesen Kurs mod fjerne kyster.

Skævt og sarkastisk univers

I løbet musikkarrieren er det blevet til en række udgivelser fra Junckers hånd. I 2018 udkom han   med det dybt personlige og eftertænksomme album GLOBUS NV, hvor han dyrker spændingsfelterne mellem udlængsel og hjemve.

Junckers musik er genkendelig - men aldrig kedelig - og han formår at ramme lige ned i den danske folkesjæl. Kombinationen af et skævt og sarkastisk lyrisk univers og fængende musikalske kompositioner markerer gang på gang Juncker som en af Danmarks mest interessante sangskrivere.

Gå ikke glip af denne aften – køb billet på kulturium.dk eller i musikteatrets billetsalg. Billetter koster 195 kr., og der gives 20% rabat til kunder med guld- og sølvkort.

Kontakter

Billeder

Information om Ishøj Kommune

Ishøj Kommune
Ishøj Kommune
Ishøj Store Torv 20
2635 Ishøj

43 57 75 75http://www.ishoj.dk

Følg pressemeddelelser fra Ishøj Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Ishøj Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum