Ishøj Kommune

Oplev bogkoncerten ’Annas Sang’ i Ishøj

Del

Benjamin Koppel sætter musik til sin egen families flugthistorie i bogkoncerten 'Annas Sang'. Det sker i Kulturium Musikteater i Ishøj den 7. februar kl. 19.30

I bogkoncerten 'Annas Sang' sætter Benjamin Koppel musik til sin egen families flugthistorie igennem et portræt af sin nu afdøde tante Anna og udvalgte begivenheder i hendes barndom, ungdom og alderdom - herunder flugten til Sverige under 2. verdenskrig.

Undervejs i bogkoncerten kan du opleve Benjamin Koppel i snak med Thomas Tiedje fra Kulturium Bibliotek om hans populære familiesaga. Samtalen suppleres af Koppels melodier inspireret af bogen og fremført af Frederikke Vedel (vokal) og Søren Møller (klaver).

Debutroman

I slutningen af maj 2022 udkom den anmelderroste bog ’Annas Sang’, der er Benjamin Koppels debutroman, skrevet på baggrund af samtaler med hans tante om hendes liv.

Samtidig udsendes et musikalsk værk med musik af Benjamin Koppel og tekst af Cæcilie Norby. Værket tager udgangspunkt i Annas spændende liv med fokus på flugten fra Danmark til Sverige og livet som flygtning i krigens seneste to år, mens krigen rasede i resten af Europa. Men sangene kredser også om håb, drømme, frygt og ensomhed.

Efter koncerten er det muligt at købe en signeret udgave af bogen. En billet til denne aften koster 75 kr. og 50 kr. for medlemmer af Kulturium Salonen.

Kontakter

Kulturium Musikteater, telefon 61 93 64 30

Billeder

Information om Ishøj Kommune

Ishøj Kommune
Ishøj Kommune
Ishøj Store Torv 20
2635 Ishøj

43 57 75 75http://www.ishoj.dk

Følg pressemeddelelser fra Ishøj Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Ishøj Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum