Escalate ApS

Opkvalificering til erhvervslivet skal være skræddersyet

Del

Det handler om vedvarende vaneændringer, optimeret adfærd og glade medarbejdere, når Institut for Læringsdesign træner og hjælper nogle af landets største virksomheder med værdifulde forandringer.

Det er en læringspraksis, der har det hele menneske i fokus, og som tilpasser sig organisationens læringspotentiale frem for omvendt. Opkvalificering i erhvervslivet skal med andre ord være skræddersyet i 2021.

Sådan lyder budskabet fra Emil Hejlskov, der er direktør i og stifter af Institut for Læringsdesign, der officielt har slået dørene op fra januar 2021.

“Grundfilosofien for vores projekter er, at uddannelse skal tilpasses til organisationen, Det bør aldrig være organisationen eller medarbejderen, som skal tilpasse sig til uddannelsen,” siger han og fortsætter: “Erhvervslivet har overordnet set en gylden mulighed for at opdage helt nye og effektive måder at opkvalificere sine medarbejdere og ledere på,” siger Emil Hejlskov, der har mere end ti års erfaring med træning af medarbejdere i blandt andet salg, kulturforandring og ledelse.

Konkret arbejder Institut for Læringsdesign videre med de erfaringer indenfor micro learning, gamification og skræddersyede online akademier.

Og den måde at gribe læring og opkvalificeringer an på, er der allerede mange virksomheder, der har købt ind på med succes. Det gælder blandt andre Danske Bank, HTH Køkkener og Intersport. Den interesse er skabt af en accelereret udvikling i måden at forstå læring.

“Dansk erhvervsliv har i 2020 gennemgået en modningsproces, der normalt tager 4-5 år, når det gælder digitale værktøjer. Det har elimineret en stor del af begrænsningerne i forhold til e-læring, forberedelse og forankring. Og mange har allerede set de muligheder og har startet forløb med vores nye koncept,” siger Emil Hejlskov.

Erfarent team i ryggen

Selvom måden at tænke læring og opkvalificering på er ny, er det erfarne kræfter, man møder, når man involverer sig med Institut for Læringsdesign.

Udover Emil Hejlskov består teamet bag af to gange Lars og en gange Thomas. Lars Fogtmann med en fortid som selvstændig konsulent i 8 år, og har desuden været uddannelses- og IT-ansvarlig hos EDC. Lars Boisen som har 15 års erfaring som direktør i konsulenthuse, salgsdirektør i en stor tysk virksomhed. Thomas Klamer har 25 års erfaring som konsulent og har undervist mere end halvdelen af alle store danske detailkæder i salg og markedsføring.

Med andre ord er indblik og kendskab kodeord for teamet bag.

Ren tilståelsessag: Den gamle metode er ineffektiv

Ideerne bag den nye måde at udvikle medarbejdere kommer på baggrund af mange, mange timers konsulentarbejde. Herunder bitre erfaringer med hvad der virker og ikke virker.

“Den traditionelle uddannelsesform som de fleste virksomheder anvender, er sjældent den mest effektive til at skabe varige vaneændringer og optimere adfærden. Det kan jeg jo se, når jeg kigger tilbage på 10 år som konsulent med langt over 1.000 undervisningsdage i rygsækken,” siger Emil Hejlskov.

Han ser frem til et 2021, hvor mange flere i dansk erhvervsliv får øjnene op for, at medarbejdere kan opkvalificeres og være produktive samtidig. Og at skræddersyet opkvalificering bliver ‘the new normal’.

’Træning og læring skal foregå der, hvor den skal anvendes. Det betyder at træningen skal designes, så den bliver en del af hverdagen – kun på den måde er det muligt for medarbejderne at opkvalificere sig, imens de passer deres arbejde,” slutter Emil Hejlskov.

Billeder

Information om Escalate ApS

Escalate ApS
Skudehavnsvej 5
2150 Nordhavn

For mere info kontakt Emil Hejlskov på 42 14 40 05 / emil@ifld.dk

Følg pressemeddelelser fra Escalate ApS

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Escalate ApS

Danske boligejere ser frem mod et godt 202122.1.2021 12:00:00 CETPressemeddelelse

2020 har været et ganske specielt år i hele landet, og det har budt på nogle særlige udfordringer og muligheder for danske boligejere. Når boligen skal vedligeholdes eller forbedres, er det væsentligt at have de rigtige planer for arbejdsprojekterne, såvel som det rigtige værktøj, og danskerne er blevet bedre til at sørge for begge dele. Der har været mere tid til gør-det-selv-projekterne, og det betyder at almindelig vedligeholdelse også har fået lidt mere opmærksomhed fra boligejerne i det forgangne år. Den tendens tyder alt på også vil fortsætte i det nye år.

Nyt år, nyt badeværelse - sådan kommer du i gang med at renovere22.1.2021 09:29:42 CETPressemeddelelse

Pandemien satte gang i alverdens gør-det-selv projekter i 2020. Under nedlukningen i foråret, var alle byggemarkeder undernærmest konstant belejring fra diverse påhitsomme folk. Herudover blev der investeret i mange smarte ting til hjemmet som dæktryksmålere, møbler og meget andet. Pludselig havde alle den tid de havde manglet, til at få skruet lidt på amatruet på badeværelset. Når man først kommer i gang, er der masser af ting i et hus, som man kan gå og nusse om. Det ene afføder det andet, og snart er man fuldt beskæftiget. Her bliver badeværelset ofte overset, selvom det er et af de mest besøgte rum i et hus. Dit badeværelse er noget du bruger hver dag. Hvorfor ikke gøre noget ekstra ud af det. Det behagelige badeværelse Det første det er værd at lægge mærke til ved badeværelset er, om malingen på væggene skaller, krakelerer eller på anden måde buler ud. Gør den det er det muligvis fordi malingen er gammel, men allerhøjest sandsynligt fordi der ikke er brug vådrumsmaling, på et tids

Vær super handywoman anno 202121.1.2021 20:00:00 CETPressemeddelelse

Snemand, julemand, formand og handyman. Rent kulturhistorisk har vi en mandsdomineret verden stadigvæk, hvad sproget angår. I sproget er der nemlig stadigvæk nogle ting, som vi automatisk forbinder med en mand. Heraf de først nævnte ord, og her er ordet ”handyman” et af dem. MEN: Vi befinder os i en moderne ligestillingstid, hvor ordene og kønsrollerne bliver taget grundigt op til revision. For at ændre på magtforholdet mellem kønsrollerne er det sideløbende vigtigt at ændre på vores sprog, hvori disse forhold ligger historisk indlejrede. Det er blandt andet tid til at supplere ordet handyman med handywoman.

Januarudsalg: Nethandlen og shopping på nettet fortsætter21.1.2021 16:30:00 CETPressemeddelelse

Vi har aldrig handlet så meget på nettet, som vi har gjort siden COVID-19-udbruddet. Coronakrisen har gjort, at flere og flere ordner shopping- og handleaktiviteter hjemmefra grundet lukkede butikker samt risiko og frygt for smitte. Med lukkede butikker lige op til jul og ingen garanti for åbning før tidligst den 7. februar har mange benyttet sig af julegaveshopping på nettet. De ændrede handelsmønstre fortsætter ind i det nye år med det årlige januarudsalg.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum