DI - Dansk Industri

Opgave om salg af nyt produkt skaffer Peter prisen som årets bedste detailelev

Del

Peter Pedersen fik i dag overrakt årets fagprøvepris for Detailuddannelsen. Hans arbejdsplads Mosaikhjørnet i Brønshøj, hvor overrækkelsen foregik, vandt samtidig prisen som årets lærested på Detailuddannelsen.

Ovenstående foto til fri afbenyttelse. Fotograf: Anni Norddahl. Billedtekst: Fra venstre står butikschef Kjeld V. Kure, formand HK Handel Mette Høgh, elev og prisvinder Peter André Søndergaard Pedersen, chefkonsulent i DI Maj Svolgaard og ejer af Mosaikhjørnet Tanja Foged.

Peters opgaves fokus har været salg af et nyt produkt epoxy-fuge. Han har arbejdet seriøst og meget målbevidst omkring hele emnet og har også brugt sin store motivation i hverdagen i jobbet hos Mosaikhjørnet. Derfor modtog han i dag årets fagprøvepris for Detailuddannelsen.

- Peter har i sin fagprøve arbejdet systematisk og struktureret og lavet en opgave på et usædvanligt højt niveau til gavn og glæde for både sig selv og hans virksomhed. Det viser vigtigheden af uddannelse inden for vores fag. Ydermere har vi vægtet, at Peter har været en god og vellidt kollega, siger Mette Høgh, formand for HK Handel.

Dansk Industris (DI) og HK Handels fagprøvepris for Detailuddannelsen uddeles til elever, der har bestået fagprøven på Handelsuddannelsen med et originalt og flot resultat. Formålet med fagprøveprisen er at gøre opmærksom på de mange muligheder Detailuddannelsen giver samt inspirere elever og virksomheder til at præstere noget særligt, som har betydning for virksomheden, erhvervet og branchen.

Fremtidens faghandel må nødvendigvis basere sig på faglighed, gode kundeoplevelser og forståelse for kundernes behov. Peters fagprøve rummede alle tre elementer. Herudover har Peter også haft travlt på flere fronter i sin læretid, da han i uddannelsesperioden er blevet far for første gang samt har købt hus.

- Peter er en meget energisk og dygtig ung mand. Han er aldrig bange for at hjælpe og møder kunder og kollegaer med et smil og godt humør. Han er meget initiativrig og kan selv se opgaverne endda nogle gange før chefen. Vi er stolte over de flotte resultater Peter har klaret i sin læretid og til fagprøven, og vi glæder os til at se hans fortsatte udvikling fremover, da vi håber han vil blive i Mosaikhjørnet i mange år frem.” siger Kjeld V. Kure, der er butikschef i Mosaikhjørnet i Brønshøj

I sin begrundelse for valget af Peters fagprøve skriver formandskabet for Udviklingsfondens bestyrelse: ”Vi har valgt Frederiks opgave af flere årsager, men ikke mindst fordi det altid er svært at introducere et nyt produkt, som er dyrere og mere kompliceret at bruge end standardvaren. Peter har dykket ned i denne udfordring og på fornem vis skabt momentum for et nyt produkt gennem brug af mange forskellige formater som brochurer, workshops, mm.”

Chefkonsulent i DI Maj Svoldgaard, der er DI-medlem af bestyrelsen i Kompetence og udviklingsfondene for DIO-II og HK’s Butiksoverenskomst, er også begejstret for Frederiks opgave og roser Handelsuddannelsen:

- Peters opgave stikker dybt i kernefagligheden på detailuddannelsen. Salg og kundepleje er centrale kompetencer for de studerende på uddannelsen. Det er også interessant, at Peter har arbejdet med mange formater for at nå kunderne i øjenhøjde.

Årets fagprøvepris 2022 blev uddelt på den vindende elevs praktikvirksomhed Mosaikhjørnet den 5. juli 2022 og er på 25.000,- kr. Eleven modtager desuden et indrammet diplom.

Herudover modtager Praktikvirksomheden en sølvplakette som året læringssted.

Udviklings- og samarbejdsfonden er en overenskomstaftalt fond mellem DI og HK Handel som blandt andet har til formål at igangsætte forsøgs- og udviklingsprojekter, der skaber de bedst mulige forudsætninger for virksomheders- og medarbejderes udvikling.

Følg os på:

    

Kontakter

Kontaktperson: Michael Boas Pedersen, DI på 31318137 og Susanne Ottesen, HK Handel 20110186

Billeder

Information om DI - Dansk Industri

DI - Dansk Industri
DI - Dansk Industri
H. C. Andersens Boulevard 18
1553 København V

3377 3377http://di.dk/

Vi arbejder for et åbent og velstående samfund i vækst og balance. Med det udgangspunkt skal Danmark være verdens mest attraktive land for virksomheder at arbejde i og ud fra. Når virksomheder i Danmark vinder, vinder hele Danmark.

DI hjælper hver dag virksomheder i Danmark med at vinde. Vi hjælper på udenlandske markeder, ved politiske forbedringer og med service og kompetencer, der øger konkurrenceevnen i hver enkelt medlemsvirksomhed.

Følg pressemeddelelser fra DI - Dansk Industri

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra DI - Dansk Industri

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum