DI - Dansk Industri

Opgave om papirløst kontor skaffer Theres prisen som årets bedste administrationselev

Del

Theres Lehner fik i dag overrakt årets fagprøvepris for kontoruddannelsen med speciale i administration. Hendes arbejdsplads Vitrex Medical A/S, hvor overrækkelsen foregik, vandt samtidig prisen som årets lærested.

Foto til fri afbenyttelse. Billedtekst: På venstre side af prisvinder Theres Lehner står underdirektør i DI Signe Tychsen Philip og på højre side står Simon Tøgern, formand i HK Privat. Foto: Anni Norddahl

Theres har analyseret, hvordan Vitrex kan indføre det papirløse kontor og dermed bidrage til den grønne omstilling. Af indstillingen fremgår det, at Theres har været afgørende for projektets gennemførelse i Vitrex gennem et usædvanligt engagement med fremragende input. Opgaven er original, velskrevet og viser, hvordan teori og praksis følges ad, når nye arbejdsprocesser og grøn omstilling skal implementeres i virksomheden. Dertil er Theres hjælpsom og meget velanset blandt sine kolleger. Derfor modtog hun i dag årets fagprøvepris for kontoruddannelsen med speciale i administration.

- Theres fagprøve tager fat i et vigtigt indsatsområde: Den grønne omstilling og projekt papirløst kontor, som hun selv har deltaget i. Den viser en stor forståelse for virksomheden og en dyb indsigt i arbejdsprocesser og optimering af dem. Derudover går det igen i indstillingen, at Theres en god kollega, hvilket i sig selv er en vigtig kvalitet, siger Simon Tøgern, formand i HK Privat.

Dansk Industris (DI) og HK Privat samt HK Handels fagprøvepris uddeles til elever, der har bestået fagprøven på Kontoruddannelsen med et originalt og flot resultat. Formålet med fagprøveprisen er at gøre opmærksom på de mange muligheder i Kontoruddannelsen og inspirere elever og virksomheder til at præstere noget særligt, som har betydning for virksomheden, erhvervet og branchen.

I sin begrundelse for valget af Theres skriver formandskabet for Udviklingsfondens bestyrelse: ”Vi har valgt Theres opgave af flere årsager. Hun har deltaget i virksomhedens projekt papirløs og analyseret, hvad der skal til for at implementere det. Derigennem viser hun stort overblik og stærk metodisk faglighed.

Grøn omstilling og digitalisering går ofte hånd i hånd og er et centralt fokuspunkt i alle store produktionsvirksomheder i dag. Theres fagprøve viser, hvordan det kan lade sig gøre, når der både er ledelsesmæssig vilje og hands on-viden fra medarbejderne bag.

- Vi er virkelig glade for både, at Theres vandt årets elevpris, og vi selv blev kåret som bedste praktiksted. Theres er engageret langt ud over det sædvanlige, og projekt papirløs ville ikke have været det samme uden hendes input. Dertil er Theres meget hjælpsom og tillidsvækkende og en stærk teamplayer, siger Supply Chain Manager i Vitrex Medical A/S Nikita Parsberg.

Underdirektør Signe Tychsen Philip, DI, er også begejstret for Theres opgave og roser Kontoruddannelsen:

- Theres opgave med sit fokus på grøn omstilling og digitalisering illustrerer, at kontoruddannelsen er en fremragende uddannelse, der adresserer nogle af tidens store udfordringer. Kontoruddannelsen forener praktiske kompetencer med teoretisk indsigt i at drive virksomhed i en kompliceret verden. Dermed er Kontoruddannelsen er et fremragende afsæt for spændende job og videre uddannelse for de unge, siger hun.

Årets fagprøvepris 2022 uddeles på den vindende elevs praktikvirksomhed den 20. juni 2022 og er på 25.000,- kr. Eleven modtager desuden et indrammet diplom.

Herudover modtager Praktikvirksomheden en sølvplakette som året læringssted.

Udviklings- og samarbejdsfonden er en overenskomstaftalt fond mellem DI og HK Privat samt HK Handel som blandt andet har til formål at igangsætte forsøgs- og udviklingsprojekter, der skaber de bedst mulige forudsætninger for virksomheders- og medarbejderes udvikling.

Foto 2 vedhæftet er også til fri afbenyttelse. Billedtekst: Fra højre underdirektør i DI Signe Tychsen Philip, CEO i Vitrex Anders Pedersen, prisvinder Theres Lehner, Simon Tøgern, formand i HK Privat og helt til højre Supply Chain Manager i Vitrex Medical Nikita Parsberg. Foto: Anni Norddahl.

Følg os på:

    

Kontakter

Michael Boas Pedersen, DI på 31318137
Claus Agø Hansen, HK/Privat 40459528

Billeder

Information om DI - Dansk Industri

DI - Dansk Industri
DI - Dansk Industri
H. C. Andersens Boulevard 18
1553 København V

3377 3377http://di.dk/

Vi arbejder for et åbent og velstående samfund i vækst og balance. Med det udgangspunkt skal Danmark være verdens mest attraktive land for virksomheder at arbejde i og ud fra. Når virksomheder i Danmark vinder, vinder hele Danmark.

DI hjælper hver dag virksomheder i Danmark med at vinde. Vi hjælper på udenlandske markeder, ved politiske forbedringer og med service og kompetencer, der øger konkurrenceevnen i hver enkelt medlemsvirksomhed.

Følg pressemeddelelser fra DI - Dansk Industri

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra DI - Dansk Industri

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum