Danmarks Underholdningsorkester

Operation Symfoni

Del

Danmarks Underholdningsorkester er klar med nye lærerige oplevelser for børn og unge.

Vi er stolte af at kunne præsentere Operation Symfoni i samarbejde med Viborg, Holstebro, Roskilde og Københavns Kommune. Det har været muligt for alle folkeskoler i disse kommuner at tilmelde sig forløbet gratis.

Haydn var ’far’ til den klassiske symfoni, Mozart skrev sin første symfoni som 8-årig og Beethoven komponerede fantastisk musik, selvom han var døv. Men hvad er en symfoni egentlig? Hvordan arbejder en komponist? Og hvad kan vi lære af klassisk musik? 

Vi inviterer elever i indskolingen til et møde med symfonisk musik og klassiske instrumenter. Forløbet består af video-undervisningsmateriale, workshop på skolen og sluttes af med en skolekoncert, hvor børnene inddrages aktivt. De synger sammen med Danmarks Underholdningsorkester, laver deres egen bodypercussion til Haydn og lytter til fantastisk musik – selvfølgelig med kyndig hjælp fra vores egen Tante Musika.

Se mere på https://underholdningsorkester.dk/opdag-musikken/

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Links

Information om Danmarks Underholdningsorkester

Danmarks Underholdningsorkester
Danmarks Underholdningsorkester
Gammel Kongevej 11, 4.
1610 København V

https://underholdningsorkester.dk/

Danmarks Underholdningsorkester er landets eneste musikerejede orkester. Orkestret prioriterer formidling til børn og unge højt, og gør musikken tilgængelig via koncertformater, der inddrager børnene aktivt. Orkestret bidrager desuden med gratis digital læring om klassisk musik til musiktimerne i folkeskolen. Se mere om vores initiativer målrettet børn og unge, eksempelvis digitale musiktimer, koncertforløb og musikoteket.

Tante Musika er Danmarks Underholdningsorkesters fast tilknyttede musikformidler, som står bag udviklingen af alle orkestrets koncertforløb og en stor del af det pædagogiske materiale. Hun hedder også Christine Skou, er klassisk uddannet sanger, skuespiller, børnebogsforfatter og har mange års erfaring som underviser og formidler af klassisk musik til børn. Hun er desuden kendt for sine mange år som ’Karla’ i DR’s børneprogram Kaj og Andrea.

Følg pressemeddelelser fra Danmarks Underholdningsorkester

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Danmarks Underholdningsorkester

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum