DGI

Ole Dreyer genvalgt til DGI’s hovedbestyrelse

Del

Ole Dreyer, formand i DGI Bornholm, blev på DGI’s årsmøde 6. november genvalgt til DGI’s hovedbestyrelse

55-årige Ole Dreyer fra Rønne er klar til to år mere i spidsen for dansk idræt. På DGI’s årsmøde, som blev afholdt 6. november i DGI Byen i København, blev Ole Dreyer efter et kampvalg genvalgt som medlem af DGI’s hovedbestyrelse.

Ole Dreyer har boet de sidste 25 år af sit liv på solskinsøen, hvor han arbejder aktivt på at styrke foreningsidrætten. Siden januar 2019 har han siddet i DGI’s hovedbestyrelse og dermed været med til at være med til at bestemme retningen i DGI, som er en af Danmarks største idrætsorganisationer med 6.600 foreninger og 1,6 millioner medlemmer.

”Det betyder meget for mig at blive genvalgt. Det er spændende at have indflydelse på de store, vigtige dagsordener i DGI. Breddeidrætten skal frem i lyset, og der skal være tilbud, som hver en dansker kan se sig selv i. Jeg ser især frem til at komme i gang med den nye kommunestrategi og få et samarbejde op at køre med alle Danmarks kommuner,” siger Ole Dreyer.

Siden 2012 har han været formand for DGI Bornholm, og det fortsætter han med, sideløbende med at han fortsat varetager posten som hovedbestyrelsesmedlem i DGI.

Det ligger i DNA’et at gøre en forskel for andre

Ole Dreyers interessen for idrætspolitik startede, da han blev bestyrelsesformand i DGI Bornholm og fik øjnene op for, hvordan han gennem idrætspolitik kunne være med til at gøre noget godt for andre, en positiv forskel.

”At være med til at udvikle og søsætte koncepter og redskaber, der kan understøtte foreningerne og hjælpe dem med at få flere medlemmer samt skarpere tilbud, det taler virkelig til mig,” siger Ole Dreyer.

Der skal være lige adgang til DGI’s foreninger

For Ole Dreyer er det vigtigt, at idrætsforeningerne kan rumme alle børn og unge – også dem, der savner fællesskab, men måske ikke er så vilde med idræt. Alle fortjener at være en del af et aktivt fællesskab med andre.

”Foreningerne skal have tilbud til alle slags børn og unge. Fællesskabet er helt centralt, fordi det får flere børn ind i idrætten. Det skal gerne føre sundhed, glæde og kammeratskab med sig,” siger Ole Dreyer.

Han er selv et udemenneske, og med sit medlemskab i både løbeklub og golfklub bliver han bragt ud i de bornholmske bakker sammen med andre naturelskende hoveder. Det styrker hans humør og giver ham plads til at lufte tankerne.

Ole Dreyer er uddannet skibsassistent og arbejder som transportassistent i BHS Logistics.

Nøgleord

Kontakter

Ole Dreyer, tlf. 3018 1940
Majbritt Andersen, pressechef i DGI, tlf. 2129 4115.

Billeder

Ole Dreyer blev genvalgt til DGI's hovedbestyrelse. Foto til fri afbenyttelse. Fotograf Jens Astrup for DGI
Ole Dreyer blev genvalgt til DGI's hovedbestyrelse. Foto til fri afbenyttelse. Fotograf Jens Astrup for DGI
Download

Links

Information om DGI

DGI
DGI
Vingsted Skovvej 1
7182 Bredsten

79 40 40 40https://www.dgi.dk/

DGI arbejder målrettet for at styrke motion og breddeidræt i Danmark. Vi tror på glæden ved idræt og på styrken i foreningsfællesskabet. DGI's 6400 foreninger har over 1,6 mio. medlemmer. 

Følg pressemeddelelser fra DGI

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra DGI

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum