OK

OK tager til Transport Øst

Del

Messerne er så småt startet op igen, og det giver god stemning hos OK, hvor man ser frem til at ”komme i marken” og møde kunderne i en uformel sammenhæng

Når Transport Øst afholdes den 4. – 5. september, er transportholdet fra OK også med og glæder sig til at møde kunderne rigtigt efter corona-tidens mange aflysninger.

OK har igen i år en stand på messen og med samme placering som forrige år.  

”Det vigtigste for os er at styrke relationen til vores kunder efter det seneste års mange aflysninger, hvor vi har manglet den dialog, man har, når man mødes på en messe som Transport Øst,” siger Henrik Dehn, markedschef for Transport i energiselskabet OK.

Hos OK er der flere temaer at tage op i forhold til transport både i Danmark og i udlandet, og de muligheder, man har som kunde i OK, men det er også muligt at få en god snak om fremtidens drivmidler, energibesparelser, CO2-fortrængning osv.

”Vi håber, at så mange som muligt lægger vejen forbi vores stand, hvor vi naturligvis stadig følger myndighedernes anbefalinger i forhold til Covid19,” siger Henrik Dehn.

Kontakter

Billeder

Information om OK

OK
OK
Åhave Parkvej 11
8260 Viby J

70 10 20 33https://www.ok.dk
  • OK a.m.b.a. er et dansk andelsselskab
  • OK tæller udover moderselskabet OK også datterselskaber som Kamstrup, EnergiData og OK Plus. 
  • OK omfatter mere end 670 tankstationer, mere end 200 vaskehaller samt 76 Truck Diesel stationer, og OK er således Danmarks største tankstationskæde.
  • OK er landsdækkende leverandør af benzin, diesel, transportdiesel, fyringsolie, smøremidler, naturgas og elektricitet til både erhverv og private. Desuden leverer OK rådgivning, projektering og installation af varmepumpeløsninger i alle størrelser.
  • OK har tre biogasstationer og lægger desuden tankstationer til fire af Everfuels brint-tankanlæg
  • Foruden energiprodukter sælger OK mobiltelefoni og forsikringer. 

Følg pressemeddelelser fra OK

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra OK

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum