OK

OK åbner en station i Allerød

Del

Det skal være nemt at tanke hos OK – det fremgår tydeligt med placeringen af virksomhedens nye Truck Diesel station ved Allerød.

Lige ved Allerød og Hillerødmotorvejen har OK placeret sin nye Truck Diesel-station. De første kunder har allerede tanket diesel og AdBlue på stationen, som ligger ved afkørsel 11, Allerød Syd.

Motorvejen giver en del trafik til og fra København, og OK så muligheder i at anlægge en Truck Diesel-station mere i det nordsjællandske.

”Vi er meget tilfredse med placeringen, som betyder, at kunderne får en station, som ligger godt placeret for den tunge trafik, og hvor det er nemt at komme til og fra,” siger Henrik Guldmann, kædechef hos OK.

”Det er ikke et mål for OK at have mange stationer i sig selv, men at finde de rigtige placeringer, så kundernes behov bliver dækker,” siger han.

AdBlue hører til

”Vi har bygget en topmoderne OK Truck Diesel-station, hvor der naturligvis også kan tankes AdBlue,” siger Henrik Guldmann.

De skærpede EU-miljøkrav til udstødningsgasser, der også kaldes NOx-partikler, har medført, at efterspørgslen på additivet AdBlue har været stigende de seneste år. Derfor har OK også installeret AdBlue standere på langt de fleste centralt placerede Truck Diesel-stationer.

Kaffe på turen

Den 11. marts fra 8 – 13 fejrer OK åbningen af stationen i Allerød ved at give de chauffører, der kommer forbi på det tidspunkt, en gratis kop kaffe med på vejen.

Billeder

Information om OK

OK
OK
Åhave Parkvej 11
8260 Viby J

70 10 20 33https://www.ok.dk
  • OK a.m.b.a. er et dansk andelsselskab
  • OK tæller udover moderselskabet OK også datterselskaber som Kamstrup, EnergiData og OK Plus. 
  • OK omfatter mere end 670 tankstationer, 172 vaskehaller samt 75 Truck Diesel stationer, og OK er således Danmarks største tankstationskæde.
  • OK er landsdækkende leverandør af benzin, diesel, transportdiesel, fyringsolie, smøremidler, naturgas og elektricitet til både erhverv og private. Desuden leverer OK rådgivning, projektering og installation af varmepumpeløsninger i alle størrelser.
  • OK har tre biogasstationer og fire brinttankstationer
  • Foruden energiprodukter sælger OK mobiltelefoni og forsikringer. 

Følg pressemeddelelser fra OK

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra OK

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum