GF Forsikring

Odenseaner i spidsen for GF Forsikrings medlemmer

Del

JOBNYT: Mads Emdal Sørensen er netop blevet ansat som chef for Salg og Medlemsservice på GF Forsikrings hovedkontor i Odense. En arbejdsplads, han altid har hørt godt om og stræbet efter at blive en del af.

Mads Emdal Sørensen havde første arbejdsdag i GF Huset i Odense den 1. august. (Foto: GF Forsikring)
Mads Emdal Sørensen havde første arbejdsdag i GF Huset i Odense den 1. august. (Foto: GF Forsikring)

GF Forsikrings nye chef for Salg og Medlemsservice har både masser af brancheerfaring og lokalt kendskab.

35-årige Mads Emdal Sørensen fra Odense har nemlig 13 års erfaring fra Topdanmark, hvor han blandt andet har arbejdet som projektleder og salgscenterchef, med sig i bagagen. Og netop erfaringen som chef for salgscenteret samt opgaven med at skabe et salgscenter med alt, hvad det indebærer af medarbejdererfaring, mødebookinger, drift og udvikling, forventer Mads Emdal Sørensen at få gavn af i sin nye stilling.

- Jeg er drevet af at skabe gode kundeoplevelser og værdi for medlemmerne, og det er også her, jeg har mine styrker. Jeg har selv været forsikringsrådgiver, så jeg ved, hvilke udfordringer, medlemmer typisk sidder med. Derfor betyder det meget for mig at gøre arbejdsgangene lettere for mine kolleger, så det i sidste ende kommer til at gavne medlemmerne, siger Mads Emdal Sørensen, der både har en forsikringsuddannelse og en HD i organisation og ledelse.

En del af lokalsamfundet
Et job hos GF Forsikring har altid været et mål for Mads Emdal Sørensen, som selv er bosat i Odense og har hørt meget godt om det medlemsejede forsikringsselskab. Efter flere år som pendler og dernæst ansvarlig for en decentral lokation, er den nye chef glad for at have sin faste arbejdsplads i et stort hus i det lokalsamfund, han selv er en del af. Men de nære værdier i GF Forsikring havde også betydning for jobskiftet.

- Det tiltalte mig, at GF Forsikring er medlemsejet, for det giver et særligt bånd mellem os og medlemmerne. Det er bare noget andet, når man selv kommer fra lokalområdet. Samtidig er det spændende at blive en del af et større hus med flere forskellige afdelinger, og GF Forsikrings bygning på Jernbanevej er et sted, jeg altid har spejdet mod og ønsket at blive en del af. Derfor er jeg meget glad for at være her nu, og jeg ser frem til at lære mine kolleger bedre at kende og lære af dem og deres kompetencer, siger Mads Emdal Sørensen.

Privat bor Mads Emdal Sørensen i Odense med sin kæreste og deres to børn Andrea og Konrad på henholdsvis 5 år og 2 år. Han holder formen ved lige ved at løbe og spille padeltennis, mens resten af fritiden bruges i selskab med familie og venner.

Kontakter

Billeder

Mads Emdal Sørensen havde første arbejdsdag i GF Huset i Odense den 1. august. (Foto: GF Forsikring)
Mads Emdal Sørensen havde første arbejdsdag i GF Huset i Odense den 1. august. (Foto: GF Forsikring)
Download

Information om GF Forsikring

GF Forsikring
GF Forsikring
Jernbanevej 65
5210 Odense NV

http://www.gfforsikring.dk/presse

Følg pressemeddelelser fra GF Forsikring

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra GF Forsikring

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum