Esbjerg Kommune

Nyt vaccinationscenter åbner i Ribe: Bestil tid fra i dag

Del

Onsdag den 7. april åbner Esbjerg Kommune nyt vaccinationscenter i Ribe, og allerede fra i dag er det muligt at bestille tid til vaccination i Ribe.

Er du i målgruppen og har du modtaget invitation i din e-boks til COVID-19 vaccinen, så kan du allerede fra i dag selv bestemme, om du vil vaccineres i Ribe eller i Esbjerg, når du bestiller tid til dine vaccinationer.

Esbjerg Kommune åbner nemlig onsdag den 7. april sit andet vaccinationscenter. Denne gang i SeminarieHuset på Simon Hansensvej 1 i Ribe, og allerede fra i dag åbnes der altså op for bestillingen af tider til vaccinationer i Ribe.

Dermed kan Esbjerg Kommune nu tilbyde sine borgere at blive vaccineret både på vaccinationscentret på Ørnevej i Esbjerg og fra 7. april også i Ribe, og det glæder borgmester Jesper Frost Rasmussen:

”Det er dejligt, at vi fra 7. april også kan tilbyde borgerne i den sydlige del af kommunen at blive vaccineret tættere på deres hjem. Det håber vi selvfølgelig at folk vil benytte sig af,” fortæller Jesper Frost Rasmussen, borgmester i Esbjerg Kommune.

Mens man fortsat kan blive vaccineret alle dage på vaccinationscentret på Ørnevej i Esbjerg, så åbnes der i første omgang op for tilmeldinger til vaccinationer i Ribe på udvalgte dage. Første gang er onsdag den 7. april og så igen i uge 16.

Hjælp til at bestille tid

Har du modtaget invitationen til vaccinationen, så er der to muligheder for at få bestilt tid. Har du NEM-ID, så kan du logge på hjemmesiden www.vacciner.dk, og følge vejledningen for at bestille tid. Her vil den nye valgmulighed med vaccinationscenter i Ribe komme frem, og så vælger du selv, om du vil vaccineres i Ribe eller i Esbjerg. Der skal bestilles tid til både 1. og 2. vaccination – begge vaccinationer kan bestilles i Ribe.

Hvis du ikke har NEM-ID, så kan du ringe til den regionale hotline på telefon: 99 44 07 17 og taste 1. Så får du folkene hos vacciner og test, som kan hjælpe dig med at booke tid.

Esbjerg Kommune vil også få udleveret lister fra sundhedsmyndigheder over de borgere, som har fået invitationen til vaccinationerne, men som ikke har fået bestilt tid. Disse borgere vil få et opkald fra kommunen for at høre, om der er brug for hjælp til at få bestilt tid.

Følg skiltene

Når det nye vaccinationscenter i SeminarieHuset i Ribe slår dørene op den 7. april 2021, så vil der være masser af skilte, der viser dig vej ind i Multisalen, hvor vaccinationerne gives.

Husk at du først må komme 10 minutter, før du har en tid. Det er vigtigt for at undgå unødvendig kø, hvor smitterisikoen kan være stor.

Som altid er det selvfølgelig vigtigt at følge alle anvisninger og holde god afstand, når du er kommet indenfor i vaccinationscentret. Kommunens personale vil bære ens t-shirts og navneskilte, hvis du er i tvivl om noget, så kan du altid spørge dem om hjælp.

Kontakter

Jesper Frost Rasmussen, borgmester, tlf. 27 24 18 00, jesra@esbjerg.dk

Arne Nikolajsen, direktør, Fritid Sundhed & Omsorg, Esbjerg Kommune, tlf. 23 47 71 28

Information om Esbjerg Kommune

Esbjerg Kommune
Esbjerg Kommune
Torvegade 74
6700 Esbjerg

76161616http://www.esbjerg.dk

Esbjerg er kendt som EnergiMetropol i erhvervssammenhænge, men begrebet energi er også relevant i langt bredere forstand. Hele kommunen summer af energi mellem mennesker, og her er stor handlekraft og vilje til at gå nye veje. Erhvervsmæssigt har vi en særlig styrkeposition på energiområdet, og i fremtiden vil en ny type energi i form af digital infrastruktur være med til at definere kommunen. Vi udvikler os hele tiden i en mere bæredygtig retning, og det er vores ambition, at alle skal opleve og bidrage til energien i Esbjerg Kommune.

Følg pressemeddelelser fra Esbjerg Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Esbjerg Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum