Fængselsforbundet

Nyt udrejsecenter skaber uklarhed

Del

Det er endnu uvist, hvad der skal ske med de institutionsmedarbejdere, der arbejder på Udrejsecenter Kærshovedgård, når deres arbejdsplads deles op i to med det nye udrejsecenter på Langeland.

Det nye center, der åbner om et år i det tidligere asylcenter Holmegaard, skal huse 130 kriminelle udvisningsdømte, mens afviste asylansøgere og børnefamilier skal blive boende på Kærshovedgård.

Fængselsforbundets formand Bo Yde Sørensen afventer en afklaring for de medarbejdere, der bliver berørt af oprettelsen af det nye center.

”Vi indleder selvfølgelig en dialog med Kriminalforsorgen om, hvad de har tænkt sig at gøre med de medarbejdere, der er ansat på Kærshovedgård. Der er over 200 kilometer fra Bording til Bagenkop, så de kan jo i hvert fald ikke pendle,” siger Bo Yde Sørensen og ser frem til at begynde samarbejdet hurtigst muligt.

”Jeg forventer at blive kaldt til møde med Kriminalforsorgen en af de kommende dage, så vi kan finde en god løsning for de institutionsmedarbejdere på Kærshovedgård, der lige har fået deres fremtid vendt på hovedet,” siger han.

Kontakter

Links

Information om Fængselsforbundet

Fængselsforbundet
Fængselsforbundet
Ramsingsvej 28A
2500 Valby

7255 9976http://faengselsforbundet.dk/

Fængselsforbundet har cirka 3.500 medlemmer og repræsenterer fængselsbetjente, transportbetjente, institutionsmedarbejdere, værkmestre og uniformerede ledere i Kriminalforsorgen i Danmark, Grønland og på Færøerne. Desuden repræsenterer forbundet fiskerikontrollører i Fiskeristyrelsen. Vi er uafhængige af partipolitik og fokuserer alene på at forbedre vores medlemmers arbejdsliv.

Følg pressemeddelelser fra Fængselsforbundet

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Fængselsforbundet

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum