Sennheiser

NYT SPORTSHEADSET FRA SENNHEISER

Del

Med CX SPORT introducerer Sennheiser et nyt in-ear Bluetooth headset, der hjælper dig med at få mest muligt ud af din træning. Med et ultra letvægts-, stænk- og svedafvisende design, der kan bæres rundt om nakken eller på halsen, og avanceret Bluetooth teknologi, kan du opleve højkvalitetslyd, når du træner.

Fremragende lyd, der bevæger dig
CX SPORT leverer klar, detaljeret lyd med en kraftig bas, som får dig til at bevæge dig.

Friheden i at lytte til musik trådløst
Det trådløse in-ear headset er udstyret med Bluetooth 4.2 og Qualcomm® apt-X™, så du oplever friheden ved at lytte til musik uden kabler og uden, at du går på kompromis med den ægte hi-fi lyd.

Et perfekt match til din træning
CX SPORT’s ergonomiske ørebøjle holder dine ørepropper sikkert og komfortabelt på plads, uanset om du løber, danser eller dyrker crossfit. Ørepropperne kommer med øreadaptere i fire størrelser, der giver dig perfekt komfort.

Holder trit med din livsstil
Stænk- og svedafvisende; CX SPORT er klar til enhver udfordring. Headsettet har seks timers batteritid og kan lades hurtigt op igen på kun 10 minutter for at give dig endnu én times afspilning. Og en fuld opladning tager kun 1,5 time!

CX SPORT er tilgængelig allerede nu på Sennheisers webshop og vil være tilgængelig i hele verden fra juni for 975,00 kr. inkl. moms.

Nøgleord

Kontakter

Halo. agency
Christine Gade Dannisøe
Tlf.: 31791628
Email: christine.dannisoee@haloagency.dk

Sennheiser Electronic GmbH & Co. KG
Jacqueline Gusmag
Public Relations Manager Consumer Electronics
Tlf: +49 (0)5130 600-1540
Email: jacqueline.gusmag@sennheiser.com

Billeder

Vedhæftede filer

Information om Sennheiser

Om Sennheiser
Sennheiser former fremtiden for lyd – en vision bygget på mere end 70 års innovationskultur, der er dybt forankret i virksomheden. Sennheiser har, siden grundlæggelsen i 1945, været familieejet og er i dag en af verdens førende producenter af høretelefoner, mikrofoner og trådløse systemer. Med 20 salgsdatterselskaber og etablerede handelspartnere er virksomheden aktiv i mere end 50 lande og har egne produktionsfaciliteter i Tyskland, Irland og USA. Sennheiser har omkring 2.800 medarbejdere rundt om i verden, der deler en passion for lyd. Siden 2013 er Sennheiser blevet ledt af Daniel Sennheiser og Dr. Andreas Sennheiser – den tredje generation af familien til at stå i spidsen for virksomheden. I 2016 solgte Sennheiser Group i alt for 658,4 millioner. www.sennheiser.com

Følg pressemeddelelser fra Sennheiser

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Sennheiser