Erhvervshus Midtjylland

Nyt samarbejde skal styrke midtjyske byggevirksomheder

Del

Bygge- og anlægsbranchens virksomheder bliver vinderne, når nyt samarbejde sættes i gang mellem Erhvervshus Midtjylland og byggebranchens Innovationsnetværk, InnoBYG

Op til sommerferien blev et intensiveret samarbejde mellem InnoBYG og Erhvervshus Midtjylland formaliseret – og det er godt nyt for de midtjyske bygge- og anlægsvirksomheder, som ønsker at udvikle sig og styrke deres kompetencer inden for særligt bæredygtigt byggeri og digitalisering.

Marianne Meyer Jakobsen er netværksleder i InnoBYG, som er byggebranchens innovationsnetværk med fokus på bæredygtigt byggeri samt innovation og digitalisering af byggeriet.

- Vi håber naturligvis, at samarbejdet med Erhvervshus Midtjylland vil styrke de midtjyske bygge- og anlægsvirksomheder. Vi vil i hvert fald gøre vores for at arrangere spændende events og netværksarrangementer for virksomhederne – og også sørge for at hjælpe med adgang til landets førende videninstitutioner inden for byggebranchen, siger Marianne Meyer Jakobsen.

Vi får lettere adgang til ny viden
Hos Erhvervshus Midtjylland ser man også frem til samarbejdet, der ligger i god forlængelse af de services som erhvervshuset selv tilbyder.

- Via samarbejdet med InnoBYG, som har unik indsigt i og kontakt til de videninstitutioner der arbejder med udvikling af bygge- og anlægsbranchen, får vi meget nemmere adgang til en viden, som vi kan bruge i udviklingen af vores virksomheder, siger direktør Erik Krarup fra Erhvervshus Midtjylland.

Fra regionalt til nationalt og retur
Forventningen fra begge partner er, at samarbejdet vil fremme den fælles innovation og skabe flere muligheder for branchens virksomheder. Selvom samarbejdet er regionalt forankret, så vil den viden der opstår kunne deles ud, så også virksomheder uden for Midtjylland kan få inspiration og ny viden – den opgave ligger hos InnoBYG, som arbejder nationalt.

- Selvom vi har nationalt fokus, indgår vi også i regionale samarbejder. Hos Erhvervshus Midtjylland har de rigtig god kontakt til de regionale virksomheder og ved at intensivere samarbejdet regionalt, kommer vi nemmere i kontakt med virksomhederne i det midtjyske, som dermed kan få gavn af den viden og det netværk vi kommer med – også fra resten af landet og internationalt, forklarer Marianne Meyer Jakobsen.

Nøgleord

Kontakter

Marianne Meyer Jakobsen, Netværksleder
InnoByg
72201179 | mamj@teknologisk.dk

Erik Krarup, Direktør
Erhvervshus Midtjylland
70220076 | ek@erhvervshusmidtjylland.dk

Information om Erhvervshus Midtjylland

Erhvervshus Midtjylland
Erhvervshus Midtjylland
Åbogade 15
8200 Aarhus N

http://www.erhvervshusmidtjylland.dk

I Erhvervshus Midtjylland hjælper vi iværksættere i gang og virksomheder med at udvikle sig. Det gør vi ved at få sat struktur på deres muligheder og fremtid. Vi yder specialiseret erhvervsservice i forbindelse med opstart, udvikling og konsolidering.

Følg pressemeddelelser fra Erhvervshus Midtjylland

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Erhvervshus Midtjylland

Styrket samarbejde mellem Erhvervshus Midtjylland og Dansk Kyst- og Naturturisme skal støtte turismevirksomheder til øget vækst og udvikling17.12.2019 08:21:30 CETPressemeddelelse

Midtjyske iværksættere og virksomhedsledere i kyst- og naturturismesektoren kan nu se frem til et øget tilbud af erhvervsfremmende karakter. Med en nylig underskrevet samarbejdsaftale mellem Erhvervshus Midtjylland og Dansk Kyst- og Naturturisme er der zoomet ind på det fælles formål om at tilbyde ydelser af høj kvalitet til iværksættere og virksomheder inden for turismebranchen.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum