Fredensborg Kommune

Nyt samarbejde med Forsvarets Veterancenter

Del
Fredensborg Kommune har indgået en aftale med Forsvarets Veterancenter om fremtidigt samarbejde om både at anerkende indsatsen og forbedre veteranernes vilkår

”Det er vigtigt, at vi anerkender den store indsats, som vores mange veteraner trofast yder i verdens brændpunkter. Derfor har vi i flere år også fejret Flagdagen den 5. september. Men med denne aftale med Veterancentret håber vi, at vi også kan medvirke til at forbedre veteranernes vilkår efter hjemsendelsen. Det skylder vi dem ganske enkelt”, siger borgmester Thomas Lykke Pedersen efter Økonomiudvalget på sit seneste møde besluttede at indgå et samarbejde med Forsvarets Veterancenter.

Forsvarets veterancenter er en enhed under Forsvarets Personalestyrelse, som arbejder med støtte til soldater og pårørende i forbindelse med udsendelse til Forsvarets missioner i andre lande. Veterancentret har særligt fokus på opgaverne efter hjemsendelse og der ydes en tværfaglig bistand blandt andet i relation til private og arbejdsmæssige udfordringer. Veterancentret tilbyder ligeledes bistand til kommuner med rådgivning om veteraner, faglige oplæg og formidling af aktiviteter på veteranområdet.

Nøgleord

Kontakter

Borgmester Thomas Lykke Pedersen (A), tlf. 25 29 19 42

Billeder

Information om Fredensborg Kommune

Fredensborg Kommune
Fredensborg Kommune
Egevangen 3B
2980 Kokkedal

72 56 50 00http://www.fredensborg.dk

Følg pressemeddelelser fra Fredensborg Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Fredensborg Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum