Codan Forsikring A/S

Nyt partnerskab mellem FCA Capital Danmark A/S og Codan

Del

Nyt spændende partnerskab i bilbranchen mellem FCA Capital Danmark A/S og Codan. Codan bliver forsikringspartner på mærkerne Fiat, Alfa Romeo og Jeep for både person- og varebiler.

Michael Wøhlk, der er CEO i FCA Capital i Danmark (tv) og Mads Foged, privatdirektør i Codan (th)
Michael Wøhlk, der er CEO i FCA Capital i Danmark (tv) og Mads Foged, privatdirektør i Codan (th)

FCA Capital Danmark A/S har indledt et forsikringssamarbejde med Codan med opstart 1. januar 2020 efter en international udbudsrunde. FCA Capital Danmark A/S tilbyder derfor fremadrettet kaskoforsikring i samarbejde med Codan via forhandlernetværket.

”Codan er valgt ud fra kvalitet og pris i den samlede forsikringspakke. Derforuden har det spillet ind, at Codan er en af de største og ældste forsikringsselskaber i Skandinavien, som udbyder professionel rådgivning og høj kvalitet i deres produkter”, siger Michael Wøhlk, der er CEO i FCA Capital i Danmark, og forsætter:  

”Codan er tilsvarende FCA Capital Danmark A/S kendt på det danske marked gennem mange år, som en stabil leverandør af forsikringer og vil være med til at understøtte FCA Capital Danmarks mission, om at give vores kunder tryghed i deres finansiering til en attraktiv pris.” 

Mads Foged, der er privatdirektør i Codan, er ligeledes stolt af den nye partnerskabsaftale.

”Vi er rigtig glade for denne partnerskabsaftale, der giver Codan adgang til et bredt forhandlernetværk i Danmark. Kamppladsen om bilforsikringskunden i forbindelse med bilhandler flyttes i højere grad væk forsikringsselskaberne og ud til bilforhandlerne. Derfor har Codan fokus på at styrke sin position i dette marked”, siger Mads Foged.

Rune Vincent Falk, der er Strategic Relationship Manager fra Car Dealer & Leasing i Codan, og som fra Codans side har stået bag aftalen, uddyber:

”Codan har lang erfaring med at levere bilmærkeforsikringer, og i den forbindelse passer denne aftale perfekt med Codans ”knowhow” og strategi for akkvisition af nye kunder igennem partnere. Som en del af aftalen leverer Codan ligeledes et mærkeuafhængigt tarifværktøj til brug for salg af forsikringer hos FCA Capital Danmarks samarbejdspartnere.

Fakta om FCA Capital

FCA Capital Danmark A/S er ejet af FCA Bank S.p.A. Vores mission er at understøtte salget af FiatChrysler Automobiles' biler samt salg af biler hos vores øvrige samarbejdspartnere ved at tilbyde attraktive finansieringsprodukter og services, som giver vores kunder tryghed i deres finansiering.

FCA Capital Danmark A/S har eksisteret i Danmark siden 1963 og er således et af Danmarks ældste finansieringsselskaber, beliggende i Glostrup med ca. 33 ansatte.


Fakta om Codan

Codan er Danmarks tredjestørste forsikringsselskab med ca. 245.000 privatkunder og 50.000 erhvervskunder. Car Dealer & Leasing er en strategisk salgskanal i Codan, der leverer en væsentlig andel af nye bilforsikringer gennem partnerskabsaftaler. Codan er en del af den internationale forsikringskoncern RSA, og er dermed det eneste danske globalt forankrede forsikringsselskab.

Nøgleord

Billeder

Michael Wøhlk, der er CEO i FCA Capital i Danmark (tv) og Mads Foged, privatdirektør i Codan (th)
Michael Wøhlk, der er CEO i FCA Capital i Danmark (tv) og Mads Foged, privatdirektør i Codan (th)
Download
Michael Wøhlk, der er CEO i FCA Capital i Danmark (tv) og Mads Foged, privatdirektør i Codan (th)
Michael Wøhlk, der er CEO i FCA Capital i Danmark (tv) og Mads Foged, privatdirektør i Codan (th)
Download

Information om Codan Forsikring A/S

Codan Forsikring A/S
Codan Forsikring A/S
Gammel Kongevej 60
1790 København V

3355 5555https://www.codan.dk/

Codan Forsikring har cirka 250.000 danske husstande og 50.000 små og store virksomheder som kunder. Codan Forsikring er en del af Codan-koncernen, der bl.a. ejer det svenske forsikringsselskab Trygg-Hansa. Codan-koncernen er i dag 100 % ejet af den britiske forsikringskoncern RSA, der har 13.500 medarbejdere på verdensplan. Læs mere om Codan på www.codan.dk.

Følg pressemeddelelser fra Codan Forsikring A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Codan Forsikring A/S

Codan får ny pressechef23.1.2020 09:00:00 CETPressemeddelelse

Troels Karlskov er tiltrådt som ny pressechef i Codan Forsikring. Han er ansvarlig for medierelationer, pressehåndtering og PR-aktiviteter. “Codan er i fuld gang med en spændende udvikling, og med ansættelsen af Troels Karlskov får vi et ungt og stærkt talent i rollen som pressechef, der skal fortsætte arbejdet med at styrke Codans position med strategisk og proaktiv kommunikation. Vi er et hus med over 100 års historie, og jeg ser frem til bygge videre på det gode udgangspunkt med nye kræfter som Troels,” siger Mette Heering Pontoppidan, Marketing & Communications Director, Codan. Troels Karlskov, 30 år, kommer fra en stilling som fungerende pressechef og Public Relations Manager i flyselskabet SAS. Han er uddannet cand.comm. i journalistik og har en baggrund som journalist hos DR Nyheder, hvor han både har lavet TV, radio og digitalt indhold. “Skiftet til Codan er et skridt ind i en spændende og betydningsfuld branche. Jeg glæder mig til at videreudvikle og udbrede fortællingen om en

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum