Lånio.dk

Nyt legat til mønsterbryder

Del

Et nyt legat til mønsterbrydere har set dagens lys, da Lånio.dk ønsker at støtte en nordisk mønsterbryder, som går sine helt egne veje for at opnå sine mål. Legatet er åbent for danske såvel som andre nordiske studerende.

Lånio.dk vil vi gerne bakke op om unge mennesker, som forsøger at forfølge deres egne håb og visioner, og på den måde være med til at anerkende udholdenhed, målbevidsthed og disciplin. Derfor glæder det Lånio.dk at præsentere et legat på 5.000 kr. til at støtte en mønsterbryder.

Hvad er en mønsterbryder?

I Lånio.dk’s optik er en mønsterbryder en person, der følger en anden sti end forventet og som bryder med sin sociale arv. Dermed er det en person, som, i sin stræben efter sit mål, skaber sig en tilværelse, der ikke er lig med den, som personen er vokset op i.

Det kunne eksempelvis være en person som er opvokset med en belastende barndom og som på trods af dette skaber sig et godt liv. Eller det kunne være en person, som udspringer fra en familie, hvor alle hidtil har gjort det samme og som nu bryder ud af dette mønster og vælger en helt anden levevej.

Disse krav er der i forbindelse med legatet

Vil du gerne søge legatet, kan du læse mere om ansøgningsproceduren på Lånio.dk’s legatside.

Alle studerende fra de nordiske lande: Danmark, Grønland, Færøerne, FInland, Island, Norge og Sverige kan søge legatet. Du kan også søge legatet, hvis du er en nordisk studerende, som læser i udlandet.

Herudover skal ansøgeren være over 18 år for at kunne søge. Deadline for modtagelse af ansøgninger er d. 31. oktober 2019, og vinderen vil få besked direkte senest d. 2. december 2019.

Kontakter

Billeder

Links

Information om Lånio.dk

Lånio.dk
Lånio.dk
Høffdingsvej 34
2500 Valby

38 41 03 02https://www.xn--lnio-qoa.dk/
Lånio.dk er til for at gøre det nemmere for brugere at finde det bedste lån. Det kan umiddelbart være uoverskueligt at finde frem til det billigste lån, som passer bedst til dine behov, da der er mange banker og låneudbydere. Lånio.dk hjælper dig ved at samle lånetilbudene i én online låneformular. Hermed sammenligner vi lån, og finder det bedste til dig - helt gratis og uforpligtende.

Følg pressemeddelelser fra Lånio.dk

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Lånio.dk