Lånio.dk

Danskeres bilkøb varsler om skiftende forbrugsvaner

Del
Danskeres bilkøbsvaner har det seneste år løbende ændret sig, blandt andet i andelen af solgte benzinbiler og størrelsen på disse. Derfor bringer Lånio.dk en dybdegående guide for danskere, der vil navigere sikkert gennem de mange faldgruber ved et bilkøb. Guiden giver brugbare tips og hjælper forbrugerne både før, under og efter købet.

For at se dette indhold fra www.mikonomi.dk, så skal du give din accept på toppen af denne side.Ifølge Danmarks Statistik nåede danskernes bilkøb i 2019 et nyt højdepunkt med omkring 225.589 nye personbiler. Det markerer, at salget af nye personbiler for femte år i træk overstiger 200.000. 

Statistikken vidner om en befolkning, der i høj grad prioriterer personlig transport. Derfor har Lånio.dk udgivet en guide, der kan hjælpe danskerne med at vælge den rigtige biltype og den rette finansiering.

Flere små benzinbiler på landsplan
Samme statistikker viser, at der i 2019 skete adskillige udviklinger i danskernes købsmønstre sammenlignet med 2018, blandt andet i andelen af solgte benzinbiler. I 2019 steg procentdelen af benzinbiler i Danmark til 74% i modsætning til 66% i 2018. Lånio.dk’s guide til bilkøb opstiller både benzin- og dieselbilers fordele og ulemper. 

Størrelserne på de solgte biler ændrede sig også: i 2019 steg andelen af benzinbiler i de små størrelsessegmenter fra 60% til 63%, mens store segmenter faldt fra 18% til 12%. Modsat er andelen af små dieselbiler faldet fra 38% til 30% til fordel for store dieselbiler.

Guide til før, under og efter bilkøb
Guiden er udviklet således, at der er 8 punkter til før bilkøbet, 5 punkter til under købet og 2 punkter til efter købet. Punkterne omhandler bl.a. funktionelle behov, sammenligning af forhandlere, bilfinansiering, synstest, slutsedler og meget mere. 

Hele guiden kan findes på linket her.

Nøgleord

Kontakter

Kontakt
Forfatteren: ss@laanio.dk
Presse: lg@laanio.dk
Redaktion: redaktionen@laanio.dk

Billeder

Download den fulde guide som grafik.
Download den fulde guide som grafik.
Download

Links

Information om Lånio.dk

Lånio.dk
Lånio.dk
Høffdingsvej 34
2500 Valby

38 41 03 02https://www.xn--lnio-qoa.dk/
På Lånio.dk får du flere tilbud fra bankerne, så du nemt kan vælge det lån, som passer bedst til dig og dine behov.

Følg pressemeddelelser fra Lånio.dk

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Lånio.dk

HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye