Region Hovedstaden

Nyt hurtigteststed i Københavns indre by

Del

På onsdag den 12. maj 2021 kl. 12 åbner et nyt hurtigteststed midt i København på Frue Plads med en kapacitet på 7.000 daglige test. Det nye sted er etableret i samarbejde mellem Region Hovedstadens Akutberedskab, Københavns Kommune og den private leverandør ’Copenhagen Medical A/S’.

”Generelt for både PCR- og hurtigtest er, at vi løbende følger hele udviklingen og ser på testbehov, kapacitet og muligheder. Placeringen i indre by tager både hensyn til den kommende turistsæson, arbejdspladser, uddannelsessteder og forretningslivet”, siger Kirstine Vestergård Nielsen, vicedirektør i Region Hovedstadens Akutberedskab med ansvar for test.

Flere nye steder undersøges

Foruden det nye sted på Frue Plads undersøger Region Hovedstadens Akutberedskab yderligere testmuligheder i både indre by, på Amager og i sommerlandet, hvor der vil komme en del turister ligesom sidste sommer.

Kviktest-app

Copenhagen Medical har lige lanceret en ny hurtigtest-app til smartphones for Region Hovedstaden, så man ikke længere behøver at vise sundhedskort og oplyse telefonnummer hver gang. Via den nye app kan man registrere sig én gang og fremover gå direkte til selve testen. Søg i app-store på ’kviktest’.

Fakta
Frue Plads åbner onsdag den 12. maj kl. 12. Daglig testkapacitet er 7000 test, åbningstid fremadrettet er kl. 7 - 22, alle dage.

Pressekontakt:
Region Hovedstadens Akutberedskab, via kommunikationskonsulent Sofia Zafirakos, mobil: +45 21321046

Information om Region Hovedstaden

Region Hovedstaden
Region Hovedstaden
Kongens Vænge 2
3400 Hillerød

38 66 50 00http://www.regionh.dk/

Følg pressemeddelelser fra Region Hovedstaden

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Region Hovedstaden

Medarbejderne melder om stigende tilfredshed med Sundhedsplatformen21.5.2021 11:00:00 CEST | Pressemeddelelse

Sundhedsplatformen blev indført i Region Hovedstaden og Sjælland i 2016 og -17 for at skabe mere sammenhæng i behandlingen, mere inddragelse af patienterne og hurtigere adgang til resultater. Medarbejderne i de to regioner har i april svaret på en brugerundersøgelse. Tilfredsheden er stigende, men undersøgelsen peger også på områder, hvor arbejdet med forbedringer for medarbejderne skal fortsætte.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum