Blå Kors DanmarkBlå Kors Danmark

Nyt familienetværk åbner snart i Thisted

Del

Fællesskab, fællesspisning og aktiviteter for både børn og voksne er på programmet i Familienetværket Thisted, som starter op den 23. april 2021. Netværket er et partnerskab mellem Pinsekirken i Thisted og den sociale hjælpeorganisation Blå Kors Danmark.

I Familienetværket kan hele familien deltage i aktiviteter og spisning. Her ses billede fra en netværksaften i Aarhus. Foto: Jens Peter Engedal.
I Familienetværket kan hele familien deltage i aktiviteter og spisning. Her ses billede fra en netværksaften i Aarhus. Foto: Jens Peter Engedal.

Familier, par og enlige bliver mødt med åbne arme og masser af nærvær i et fællesskab med andre mennesker, som kender til en hverdag med forskellige problemer som fx ensomhed, psykisk sygdom, dårlig økonomi, skilsmisse, misbrug eller helt andre udfordringer.

Et godt og rummeligt fællesskab er tanken bag Familienetværket Thisted, som starter op fredag den 23. april. Familienetværket er et gratis tilbud til familier og enlige og er et partnerskab mellem Pinsekirken i Thisted og Blå Kors Danmark.

Eva Schlosser, der er projektleder for det nye familienetværk, håber, at netværket bliver taget godt imod både i Thisted og omegn: 

"Vi glæder os rigtig meget til at åbne vores døre op for mennesker i lokalsamfundet - ikke bare i Thisted, men i hele Thy. Vi vil gerne række ud og give folk mulighed for at skabe relationer på kryds og tværs. Selvfølgelig med alle de nødvendige forholdsregler i forhold til coronavirus, så vi kan gøre det til en tryg og god oplevelse," siger Eva Schlosser. 

Tiltrængt fællesskab 

Udover diverse sjove og hyggelige aktiviteter for både børn og voksne vil der nogle gange også være særlige arrangementer med hjælp til udfordringer i dagligdagen. Det kan for eksempel være inspiration til hverdags- og familieliv, børnenes skolegang, økonomi, helbred, velvære, sundhed og relationer.

"Vi kunne rigtig godt tænke os, at Familienetværket er et sted, hvor familier og andre kan komme hver anden fredag og nyde at være en del af et fællesskab. Mange har været isolerede derhjemme i lang tid, så det bliver dejligt at kunne byde familierne velkommen," siger Eva Schlosser, som er leder af Familienetværket Thisted. 

Til opstartsarrangementet den 23. april vil der blandt andet være musik, god mad og fredagshygge for både børn og voksne.  

Familienetværk i flere byer

Med Familienetværket Thisted er der i dag 23 familienetværk, som er partnerskaber mellem Blå Kors og en lokal kirke. Det første parnerskab blev etableret i januar 2017 i Aarhus.

"Vi har rigtig gode erfaringer med, at den her særlige konstellation med vores familienetværk kan række ud til mange udsatte mennesker i nærområdet og tilbyde et godt netværk og ofte også konkret hjælp til udfordringer i hverdagen, derfor er vi meget glade for det nye partnerskab med Pinsekirken i Thisted,, som giver os mulighed for at hjælpe sårbare familier og enlige i Thisted og omegn," siger generalsekretær i Blå Kors Danmark Christian Bjerre.

Familienetværket holder åbent hver fredag i ulige uger kl. 16-20 i Pinsekirkens lokaler på Tilstedvej 20 i Thisted. Hvis man vil deltage, skal man tilmelde sig på familie@pinsekirkenthisted.com eller ringe til leder Eva Schlosser på 23 49 26 65.

Kontakter

Eva Schlosser, leder af Familienetværket Thisted, tlf.: 23 49 26 65
Christian Bjerre, generalsekretær i Blå Kors Danmark, tlf.: 29 68 96 67

Billeder

I Familienetværket kan hele familien deltage i aktiviteter og spisning. Her ses billede fra en netværksaften i Aarhus. Foto: Jens Peter Engedal.
I Familienetværket kan hele familien deltage i aktiviteter og spisning. Her ses billede fra en netværksaften i Aarhus. Foto: Jens Peter Engedal.
Download

Information om Blå Kors Danmark

Blå Kors Danmark
Snaremosevej 23F
7000 Fredericia

86811500http://www.blaakors.dk/

Blå Kors er en kristen social hjælpeorganisation, som hjælper socialt udsatte mennesker i Danmark.

Følg pressemeddelelser fra Blå Kors Danmark

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Blå Kors Danmark

Overskudsmad fra Lidl hjælper socialt udsatte i påsken: Blå Kors deler tusindvis af poser med madvarer ud over hele Danmark24.3.2021 07:23:00 CET | Pressemeddelelse

Påskehelligdagene er en helt særlig tid for den sociale hjælpeorganisation Blå Kors. De oplever i stigende grad flere trængte familier, som har brug for en ekstra håndsrækning i højtiderne. Derfor uddeler Blå Kors i år overskudsmad i samarbejde med dagligvarekæden Lidl, som doneres fra Lidls butikker, til glæde for brugere af familienetværk, væresteder og beboere på botilbud.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum