Nyt familienetværk åbner snart i Skjern

Del

Fællesskab, fællesspisning og aktiviteter for både børn og voksne er på programmet i Familienetværket Skjern, som starter op 1. september 2022. Netværket er et partnerskab mellem Skjern Bykirke og Blå Kors Danmark.

Familienetværket Skjern holder åbningsfest den 1. september 2022. Foto: Jens Peter Engedal.
Familienetværket Skjern holder åbningsfest den 1. september 2022. Foto: Jens Peter Engedal.

Familier og enlige bliver mødt med åbne arme og masser af nærvær i et fællesskab med andre mennesker, der også kender til en hverdag med forskellige udfordringer som fx ensomhed, skilsmisse, presset økonomi eller sygdom og som samtidig har et ønske om at blive en del af godt fællesskab.

Det er tanken bag Familienetværket Skjern, som starter op torsdag den 1. september. Familienetværket er et gratis tilbud til familier og enlige og drives i partnerskab mellem Skjern Bykirke og Blå Kors Danmark.

Anne Mette Randeris Bjerg, der er projektleder for det nye familienetværk, håber, at netværket bliver taget godt imod i Skjern og omegn. 

"Vi vil gerne skabe et fællesskab for mennesker, der har brug for at mødes med andre, og som samtidig kan få et gratis måltid mad. Vi vil gerne skabe et rum, hvor man kan møde hinanden, som ikke lige er en fodboldklub eller en anden forening, og hvor der bare er tid til at være. Vi håber, at vi med Familienetværket kan skabe et godt fællesskab for både børn og voksne,” siger Anne Mette Randeris Bjerg. 

Fællesskab og hygge for børn og voksne 

Familienetværket mødes torsdag i ulige uger kl. 16.30-19.00 i Skjern Bykirkes lokaler på Nygade 52.

Til hver samling vil der være plads til sjov og hygge og også kreative aktiviteter for både børn og voksne. En gang imellem vil der også være fokus på særlige temaer som hverdags- og familieliv, børnenes skolegang, økonomi, velvære og sundhed. 

”Vores ønske er, at Familienetværket skal være en åben dagligstue, en hverdagsdagligstue, hvor man kan komme forbi til en kop kaffe, lidt snak og hygge. Det er ikke noget fint og fornemt, men et helt nede på jorden dagligdagsmøde. Vi er så heldige, at vi har nogle fysiske rammer, der minder lidt om en dagligstue, hvor man kan slappe af, hygge sig og være sammen med andre,” siger Anne Mette Randeris Bjerg.

På den første familienetværksaften den 1. september vil der være hoppeborg, trylleri og god grillmad på programmet.

Familienetværk i flere byer

Familienetværket i Skjern er partnerskab nr. 30 i rækken mellem Blå Kors og en lokal kirke. Det første partnerskab blev etableret i 2017. 

"Vi har rigtig gode erfaringer med, at den her særlige konstellation med vores familienetværk kan række ud til mange udsatte mennesker i nærområdet og tilbyde et godt netværk og ofte også konkret hjælp til udfordringer i hverdagen, derfor er vi meget glade for det nye partnerskab med Skjern Bykirke, som giver os mulighed for at hjælpe sårbare familier og enlige i Skjern og omegn," siger generalsekretær i Blå Kors Danmark Christian Bjerre.

Alle aktiviteter og tilbud i Familienetværket er gratis.

Kontakter

Anne Mette Randeris Bjerg, leder Familienetværket Skjern, 20 48 26 43
Simon Thidemann, kommunikationsmedarbejder Blå Kors Danmark, 61 69 27 79

Billeder

Familienetværket Skjern holder åbningsfest den 1. september 2022. Foto: Jens Peter Engedal.
Familienetværket Skjern holder åbningsfest den 1. september 2022. Foto: Jens Peter Engedal.
Download

Information om Blå Kors Danmark

Blå Kors Danmark
Snaremosevej 23F
7000 Fredericia

86811500http://www.blaakors.dk/

Blå Kors er en kristen social hjælpeorganisation, som hjælper socialt udsatte mennesker i Danmark.

Følg pressemeddelelser fra Blå Kors Danmark

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Blå Kors Danmark

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum