Nyt familienetværk åbner snart i Haderslev

Del

Fællesskab, fællesspisning og aktiviteter for både børn og voksne er på programmet i Familienetværket Haderslev, som starter op den 25. april 2022. Netværket er et partnerskab mellem Frikirken i Multihuset og Blå Kors Danmark.

Familienetværket Haderslev holder opstartsfest den 25. april 2022. Foto: Jens Peter Engedal.
Familienetværket Haderslev holder opstartsfest den 25. april 2022. Foto: Jens Peter Engedal.

Familier og enlige bliver mødt med åbne arme og masser af nærvær i et fællesskab med andre mennesker, der også kender til en hverdag med forskellige udfordringer som fx ensomhed, skilsmisse, presset økonomi eller sygdom. 

Et godt og rummeligt fællesskab er tanken bag Familienetværket Haderslev, som starter op mandag den 25. april 2022. Familienetværket er et gratis tilbud til familier og enlige og er et partnerskab mellem Frikirken i Multihuset og Blå Kors Danmark.

Jørgen Marcher-Andersen, der er projektleder for familienetværket, håber, at netværket bliver taget godt imod i byen:

"Vi vil rigtig gerne have, at det skal være et sted, hvor livet leves og mennesker mødes i øjenhøjde. Et sted, hvor man uforpligtende kan dele sit liv og opbygge relationer. Nogen har måske ikke noget netværk i forvejen og føler sig ensomme. Vi har i forvejen kontakt til en del familier i byen allerede og har også tidligere samarbejdet med boligforeninger om forskellige aktiviteter", siger Jørgen Marcher-Andersen, som glæder sig til, at der igen kommer liv i huset.

"Partnerskabet med Blå Kors ser vi som en ny begyndelse efter corona. Vi puster nyt liv ind i frivilligånden og ser det som en gave at åbne huset op på en ny måde igen."

Fællesskab mod ensomhed 

Mandag den 25. april kl. 16-19 inviteres alle interesserede til opstartsfest med underholdning for børn og voksne og fællesspisning. 

Udover diverse sjove og hyggelige aktiviteter på familienetværksaftenenerne vil der også nogle gange være særlige arrangementer med hjælp til udfordringer i dagligdagen. Det kan fx være inspiration til hverdags- og familieliv, børnenes skolegang, økonomi, helbred, velvære, sundhed og relationer.

"Vi har nogle rigtig gode faciliteter, som giver os nogle gode muligheder for at lave fællesskabsskabende aktiviteter. Der er shelters, teltplads, indendørs skaterbane, fodboldbane og en god legeplads, så rammerne er der. Vi glæder os til at byde familierne velkommen", siger Jørgen Marcher-Andersen, som er projektleder for Familienetværket Haderslev.

Familienetværk i flere byer

Familienetværket i Haderslev er det 28. partnerskab i rækken mellem Blå Kors og en lokal kirke. Det første partnerskab blev etableret i januar 2017 i Aarhus.

"Vi har rigtig gode erfaringer med, at den her særlige konstellation med vores familienetværk kan række ud til mange udsatte mennesker i nærområdet og tilbyde et godt netværk og ofte også konkret hjælp til udfordringer i hverdagen, derfor er vi meget glade for det nye partnerskab med Frikirken i Multihuset, som giver os mulighed for at hjælpe sårbare familier og enlige i Haderslev by," siger generalsekretær i Blå Kors Danmark Christian Bjerre.

Familienetværket mødes fast mandage i ulige uger kl. 16-19 i Frikirken i Multihusets lokaler på Hirsevej 9 i Haderslev.

Kontakter

Jørgen Marcher-Andersen, projektleder for Familienetværket Haderslev, tlf. 24 52 18 71

Billeder

Familienetværket Haderslev holder opstartsfest den 25. april 2022. Foto: Jens Peter Engedal.
Familienetværket Haderslev holder opstartsfest den 25. april 2022. Foto: Jens Peter Engedal.
Download

Information om Blå Kors Danmark

Blå Kors Danmark
Snaremosevej 23F
7000 Fredericia

86811500http://www.blaakors.dk/

Blå Kors er en kristen social hjælpeorganisation, som hjælper socialt udsatte mennesker i Danmark.

Følg pressemeddelelser fra Blå Kors Danmark

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Blå Kors Danmark

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum