Nyt familienetværk åbner snart i Aulum

Del
Fællesskab, fællesspisning og aktiviteter for både børn og voksne er på programmet i Familienetværket Aulum, som holder opstartsfest den 24. januar. Netværket er et partnerskab mellem Aulum Kristne Friskole og Blå Kors Danmark.
Familienetværket Aulum holder åbningsfest den 24. januar 2023. Foto: Jens Peter Engedal.
Familienetværket Aulum holder åbningsfest den 24. januar 2023. Foto: Jens Peter Engedal.

Familier og enlige bliver mødt med åbne arme og masser af nærvær i et fællesskab med andre mennesker, der også kender til en hverdag med forskellige udfordringer som fx ensomhed, skilsmisse, presset økonomi eller sygdom. 

Det er tanken bag Familienetværket Aulum, som starter op tirsdag den 24. januar. Familienetværket er et gratis tilbud til familier og enlige og drives i partnerskab mellem Aulum Kristne Friskole og Blå Kors Danmark.

Signe Lyskjær, der er projektleder for det nye familienetværk i Aulum, håber, at netværket bliver taget godt imod i byen:

"Som skole har vi længe haft en drøm at kunne række længere ud i lokalsamfundet og ikke bare gøre en forskel for vores elever, men familier i det hele taget, og det kan vi gennem Familienetværket," siger projektleder Signe Lyskjær og fortæller, at man ikke behøver have en tilknytning til skolen for at deltage:

"Familienetværket er åbent for alle og er et gratis tilbud til familier og enlige, der har brug for et netværk."

Fællesskab og hygge for børn og voksne 

Familienetværket mødes tirsdag i lige uger kl. 16.00-19.00 på Aulum Kristne Friskole, der har adresse på Østergade 11 i Aulum. 

Til hver samling vil der være plads til sjov og hygge og også kreative aktiviteter for både børn og voksne. En gang imellem vil der også være fokus på særlige temaer som hverdags- og familieliv, børnenes skolegang, økonomi, velvære og sundhed. 

”Vi vil gerne skabe et frirum og åndehul, hvor man kan få lov til at være den, man er, og møde nye mennesker. Gennem samvær, spisning og aktiviteter håber vi, at mange vil opleve at få nye relationer, være en del af et fællesskab og få inspiration til blandt andet familieliv og forældreskab", siger projektleder Signe Lyskjær.

Familienetværk i flere byer

I dag driver Blå Kors Danmark mere end 30 familienetværk i partnerskab med lokale kirker. Familienetværket i Aulum er det første netværk, der udspringer af et partnerskab med en friskole.

"Vi glæder os over det nye samarbejde med Aulum Kristne Friskole. Vi har rigtig gode erfaringer med, at familienetværkene kan række ud til mange familier og enlige i nærområdet og tilbyde et godt netværk og ofte også konkret hjælp til udfordringer i hverdagen," siger generalsekretær i Blå Kors Danmark Christian Bjerre.

På den første familienetværksaften i Aulum den 24. januar vil der, udover fællesspisning og hygge, også være underholdning med tryllekunstneren Tryllestøv.

Kontakter

Signe Lyskjær, projektleder, Familienetværket Aulum, tlf. 24 52 93 17

Billeder

Familienetværket Aulum holder åbningsfest den 24. januar 2023. Foto: Jens Peter Engedal.
Familienetværket Aulum holder åbningsfest den 24. januar 2023. Foto: Jens Peter Engedal.
Download

Information om Blå Kors Danmark

Blå Kors Danmark
Snaremosevej 23F
7000 Fredericia

86811500http://www.blaakors.dk/

Blå Kors er en kristen social hjælpeorganisation, som hjælper socialt udsatte mennesker i Danmark.

Følg pressemeddelelser fra Blå Kors Danmark

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Blå Kors Danmark

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum