Europa Kommissionen

Nyt europæisk Bauhaus-initiativ med deltagelse af Bjarke Ingels og Olafur Eliasson

Del

Europa-Kommissionen afholder torsdag den 22. og fredag den 23. april en stor online konference om det nye europæiske Bauhaus initiativ, som skal forene bæredygtighed og arkitektur som led i den grønne omstilling. Bjarke Ingels og Olafur Eliasson er blandt talerne.

High level roundtable
High level roundtable

I midten af januar lancerede Europa-Kommissionen første fase, design-fasen, af det Nye Europæiske Bauhaus – et projekt, der skal udforske, hvordan vi kan leve bedre sammen efter pandemien og forene bæredygtighed med arkitektur, som led i den grønne omstilling i EU.

Her godt 3 måneder efter, om eftermiddagen den 22. og 23. april, afholder Kommissionen en stor online konference om initiativet. Fra dansk side taler Bjarke Ingels og Olafur Eliasson, som begge er involveret i det Nye Europæiske Bauhaus som deltagere i det high level roundtable af internationalt anerkendte eksperter, som skal bidrage til projektet med viden og erfaring fra deres arbejde på tværs af forskellige områder (det kreative område som kunst og arkitektur, urbanisme, teknologi, såvel som den sociale dimension).

På konferencen taler også Europa-Kommissionens formand Ursula von der Leyen, Europa-Parlamentets formand David Sassoli og Portugals premierminister António Costa (på vegne af formandskabet for Det Europæiske Råd). Kommissær for Innovation, Research, Kultur, Uddannelse og Unge, Mariya Gabriel, samt Kommissær for Sammenhængskraft og Reformer, Elisa Ferreira og mange andre.

Et centralt mål med det Nye Europæiske Bauhaus er at bringe mennesker med forskellig baggrund og arbejdsområder sammen og facilitere udveksling af viden, ideer og behov for at komme med bud på løsninger på miljømæssige, sociale og kulturelle udfordringer.

 Program og tilmelding m.m. - Klik her...

Nøgleord

Kontakter

Billeder

High level roundtable
High level roundtable
Download

Links

Information om Europa Kommissionen

Europa Kommissionen
Europa Kommissionen
Gothersgade 115
1123 København K

33144140https://ec.europa.eu/denmark/

Repræsentationen er Europa-Kommissionens lokale kontor i Danmark, som ligger i København.

Vores opgave er at:

  • Forklare, hvad EU-politikker betyder for dig i Danmark
  • Forsyne de danske myndigheder og berørte parter i Danmark med information om EU
  • Tilbyde presse- og medietjenester i Danmark om nye udviklinger i udarbejdelsen af EU-politikker
  • Være Europa-Kommissionens talerør i Danmark
  • Holde Kommissionen i Bruxelles underrettet om vigtige politiske, økonomiske og sociale hændelser i Danmark