Guldborgsund Kommune

Nyt drivhus på vej til Toreby Centrets Venner

Del

Kultur, Fritid og Bosætningsudvalget har uddelt midler fra SOL-puljen til et nyt drivhus, der kan være med til at skabe et endnu større fællesskab i Toreby mellem børn og de ældre på plejecentret.

Foto: Ingrid Riis Hovgaard
Foto: Ingrid Riis Hovgaard

Foreningen Toreby Centrets Venner, som samarbejder med Toreby Landsby og Børnehuset Toreby, har et ønske om at etablere et drivhus, hvor både beboere på Toreby Plejecenter og børnene i Børnehuset Toreby kan være med til at bestemme, hvad der skal sås og plantes. Det bliver nu en realitet, eftersom Kultur, Fritid og Bosætningsudvalget har bevilget støtte fra SOL-puljen til projektet. SOL-Puljen er med til at understøtte fælleskaber og har til formål at gøre landdistrikter attraktive for både nuværende og fremtidige borgere, og Martin Lohse, formand for Kultur, Fritid og Bosætningsudvalget, er begejstret for tiltaget, som inddrager forskellige aldre.

”SOL-Puljen handler om at bygge fællesskaber, og det er dét her jo et glimrende eksempel på, når både børnehavebørn og plejehjemsbeboere bliver fælles om drivhusets aktiviteter.”

Foruden at tilbyde beboerne fra plejehjemmet og børnehavens børn at deltage i aktiviteter i drivhuset, står foreningen Toreby Centrets Venner også for blandt andet musikalsk underholdning, banko og spisning på plejehjemmet.

Kontakter

Toreby Centrets Venner
Birthe Albrektsen
Tlf: 54869453 / 23240453
Mail: Birthealbrektsen@gmail.com

Billeder

Foto: Ingrid Riis Hovgaard
Foto: Ingrid Riis Hovgaard
Download

Information om Guldborgsund Kommune

Guldborgsund Kommune
Guldborgsund Kommune
Parkvej 37
4800 Nykøbing F

54 73 10 00http://www.guldborgsund.dk/

Følg pressemeddelelser fra Guldborgsund Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Guldborgsund Kommune

Guldborgsund Kommune køber nye iPads og bærbare computere til alle skoler11.1.2022 05:30:00 CET | Pressemeddelelse

Cirka 2100 nye iPads og cirka 2200 nye bærbare computere vil blive fordelt ud på Guldborgsund Kommunes folkeskoler, når it-udstyret forventes leveret efter sommerferien. Opgraderingen og udvidelsen af it-udstyret betyder, at størstedelen af alle elever får adgang til en ny device i undervisningen, og der vil derfor være langt bedre muligheder for at udnytte de læringspotentialer, der er i digitale redskaber.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum