GF Forsikring

Nyt ansigt i GF Forsikrings bestyrelse

Del

FORSIKRINGSNAVNE: Stig Lindenstrøm, formand for GF Viborg, er valgt til bestyrelsen for det kundeejede GF Forsikring.

På årets generalforsamling blev Stig Lindenstrøm valgt til bestyrelsen i GF Forsikring a/s, der ejes af GF Fonden og af 40 selvstændige forsikringsklubber landet over.

Den 53-årige Stig Lindenstrøm har siden 2008 været formand og forretningsfører for GF Viborg, der med base i domkirkebyen dækker et stort geografisk område fra Karup i vest over Thorsø i øst til Aalestrup i nord.

- Med mit lokale afsæt, som er GF-medlemmerne i det midtjyske, glæder jeg mig til at påvirke beslutningerne i en i øvrigt velfungerende bestyrelse, siger Stig Lindenstrøm, der er uddannet merkonom og inden for militæret.

Bag sig har han en bred erhvervskarriere som både leder og medarbejder. Før han kom til GF Forsikring, var han igennem 17 år ansat i rejsebranchen - først som ejerleder af et rejsebureau i Thisted, og derefter som product manager hos Kilroy Group Travel i Holstebro. Tidligere var han igennem syv år befalingsmand på Flyvestation Værløse samt instruktør på Sergent- og Reserveofficersskolen samme sted. 

Stig Lindenstrøm er født i København og opvokset i Ølstykke, men efter han som 26-årig drog til Jylland, er han ikke vendt tilbage til fødeøen. Han bor i dag i Aulum med planer om at flytte tættere på arbejdspladsen i Viborg inden for det næste års tid.

Fritiden nydes i sommerhuset ved Limfjorden, på landevejen på racercyklen eller på golfbanen, gerne sammen med hustruen Lucille. Parret har sammen tre teenagebørn. 

I GF Forsikrings bestyrelse afløser han Caspar Rose, der valgte ikke at genopstille.

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Information om GF Forsikring

GF Forsikring
GF Forsikring
Jernbanevej 65
5210 Odense NV

http://www.gfforsikring.dk/presse

Følg pressemeddelelser fra GF Forsikring

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra GF Forsikring

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum