Fredensborg Kommune

Nye testcentre åbner i Kokkedal, Humlebæk, Fredensborg og Nivå

Del

I denne uge åbner der fire corona-testcentre med kviktest i Fredensborg Kommune. De skal bruges af både borgere og kommunens ansatte

Hvert af kommunens fire bysamfund får i denne uge sit eget testcenter. Det første åbner tirsdag i Egedalshallen i Kokkedal, mens de øvrige følger efter hurtigst muligt. Alle centrene drives af Copenhagen Medical.

”Det er en super god løsning, hvor alle vores borgere allerede i denne uge får nem og hurtig adgang til en test tæt på deres bopæl. Samtidig er det er en langt mere effektiv måde at teste mange af vores medarbejdere på. Så det er med andre ord en god nyhed for alle i Fredensborg Kommune”, siger borgmester Thomas Lykke Pedersen.

Testen er en kviktest som udføres i næsen. Som noget nyt kan man forlade centeret to minutter efter testen og får ca. 30 minutter efter en SMS med resultatet. Smittede bliver dog også kontaktet telefonisk. 

Der skal ikke bestilles tid.

Åbningstider bliver kl. 8-18 alle hverdage, mens åbningstider for weekender endnu ikke er fastlagt, men formentlig bliver kl. 10-14

Kokkedal: Egedalshallen, Holmegårdsvej 3, 2980 Kokkedal
Åbner tirsdag den 23. februar. Daglig åbningstid 8-18

Humlebæk: Humlebæk Idrætscenter, Langebjergvej 567, 3050 Humlebæk
Åbningsdag kendes endnu ikke.

Fredensborg: Fredensborghallen, Kastanievej 18, 3480 Fredensborg
Åbningsdag kendes endnu ikke.

Nivå: Placering og åbningsdag af testcenter er pt. uafklaret, men offentliggøres snarest muligt.

Kommunen opfordrer borgerne til at følge med på kommunens hjemmeside og Facebookside, som løbende opdateres med nyt om testcentrene, placering, åbningstider mv.  

Kontakter

Borgmester Thomas Lykke Pedersen (A) tlf. 25 29 19 42

Information om Fredensborg Kommune

Fredensborg Kommune
Fredensborg Kommune
Egevangen 3B
2980 Kokkedal

72 56 50 00http://www.fredensborg.dk

Følg pressemeddelelser fra Fredensborg Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Fredensborg Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum