Nye sundhedstilbud på Aleris-Hamlet Hospitaler i Ringsted

Del

Den ufrivilligt, stille Coronatid har Aleris-Hamlet Ringsteds nye hospitalschef Lone Dahl udnyttet til at søsætte nye spændende sundhedstilbud og renoveringsprojekter.

Indvielse af reception ved Adm. dir. Michael Gram Kirkegaard og Lone Dahl.
Indvielse af reception ved Adm. dir. Michael Gram Kirkegaard og Lone Dahl.

Aleris-Hamlets nye hospitalschef Lone Dahl startede i udgangen af 2019, og det blev med Coronakrisens indtræffende meget hurtigt en noget anden opstart, end hun havde forestillet sig.

Under Corona-pandemien blev hospitalet i en kortere periode helt lukket ned, da udstyr og personale blev udlånt til det nationale COVID-beredskab. 

Lone Dahl, der kom fra en stilling som ledende oversygeplejerske på Roskilde Sygehus og har en Masteruddannelse i Public Management med i bagagen, fortæller:

”Coronakrisen var ingen af os forberedt på, og det har været noget af en ilddåb som hospitalschef. Hver dag var en ny situation med nye retningslinjer, som vi skulle omstille os efter. Nu er vi ved at være oppe i gear igen, og ud over en stor tilgang af såvel privat- og forsikringskunder, er vi glade for, at vi igen har mulighed for at hjælpe Region Sjælland via vores samarbejdsaftale med at nedbringe puklen af patienter, som venter på udredning og behandling efter Coronakrisen”.

Men tiden har også givet mulighed for sammen med personalet at tænke nye tanker og iværksætte nye sundhedstilbud samt en tiltrængt ombygning af vores receptionsområde.

Nyt tværfagligt håndcenter

Et af de nye tilbud på Aleris-Hamlet Ringsted er oprettelsen af et tværfagligt Håndcenter, hvor erfarne speciallæger, sygeplejersker og ergoterapeuter arbejder sammen om at give kunderne et optimalt udrednings-, behandlings- og genoptræningsforløb efter sygdomme og skader i hånd, håndled og underarm

”Den store fordel ved etableringen af det nye Håndcenter er, at patienten kan gennemgå et trygt og effektivt forløb hos os lige fra udredning til behandling og genoptræning – man behøver ikke at blive henvist videre til andre steder. Alle kompetencer er in-house, og alt foregår efter de højeste internationale standarder” forklarer Lone Dahl.

Indvielse af nyt receptionsområde og indgangsparti

Mandag d. 15. juni blev Aleris-Hamlet Ringsteds nye indgang og reception i den store atriumgård officielt indviet. Den nye placering er et stort løft for både personale og patienter, idet vi nu kan tage imod vores kunder i hospitalets lyse og indbydende atriumgård.

Nøgleord

Kontakter

Kontakt
Birgitte Hoffmann, Presseansvarlig, Aleris-Hamlet Hospitaler
(+45) 29 68 76 65
Birgitte.hoffmann@aleris-hamlet.dk

Billeder

Indvielse af reception ved Adm. dir. Michael Gram Kirkegaard og Lone Dahl.
Indvielse af reception ved Adm. dir. Michael Gram Kirkegaard og Lone Dahl.
Download
Hospitalschef Lone Dahl.
Hospitalschef Lone Dahl.
Download

Vedhæftede filer

Information om Aleris-Hamlet Hospitaler

Aleris-Hamlet HospitalerOm Aleris-Hamlet Hospitaler A/S

Aleris-Hamlet Hospitaler er – med mere end 30 specialer og afdelinger i Esbjerg, Herning, Ringsted, København, Aalborg og Aarhus – Danmarks største privathospital. De udfører mere end 20.000 operationer og 100.000 behandlingsforløb hvert år. Læs mere på www.aleris-hamlet.dk.

Følg pressemeddelelser fra Aleris-Hamlet Hospitaler

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Aleris-Hamlet Hospitaler

Psykologens seks råd til coronatrætte danskere10.2.2021 09:15:21 CETPressemeddelelse

Psykologer landet over har travlt under coronakrisen, og nu hvor tredje bølge med nye mutationer af covid-19 rammer Danmark, kan fremtiden for mange virke mere usikker end før. Ventetiden kan skabe en følelse af håbløshed, og vores begrænsede sociale kontakt fremkalder, hvad Chefpsykolog Annette Gaard kalder ’social sult’. Hun deler her seks råd til, hvordan man undgår, at coronaisolation udvikler sig til ensomhed.

Nu åbner Aleris-Hamlet for fedmeoperationer i Esbjerg19.11.2020 13:16:57 CETPressemeddelelse

Danmarks førende kæde af privathospitaler Aleris-Hamlet åbner nu op for fedmeoperationer på hospitalet i Esbjerg. Det har tidligere kun været muligt på hospitalerne i Aarhus og København, men med den nye udvidelse i Region Syddanmark, vil Aleris-Hamlet kunne imødekomme den stigende efterspørgsel på fedmeoperationer og øge trygheden og bekvemmeligheden for patienterne, som nu kan blive opereret tæt på hjemmet.

Markant flere kvinder overvejer en brystoperation1.7.2020 07:11:00 CESTPressemeddelelse

En ny undersøgelse fra Aleris-Hamlet viser, at mere end hver sjette danske kvinde overvejer at få ændret på sine bryster. Det er en markant stigning sammenlignet med tal fra sidste år. Undersøgelsen viser endvidere, at det er blevet mere socialt acceptabelt at få foretaget en brystoperation. Danskernes efterspørgsel har dog ændret sig mod det mere naturlige, mens der er forskel på de ældre og yngre kvinders syn på kosmetiske operationer.