DI Transport

Nye medlemmer af DI Transports bestyrelse

Del

Gårsdagens generalforsamling i DI Transport bød på nye medlemmer i bestyrelsen.

DI Transport afholdt i går ordinær generalforsamling. Her var der nyvalg til Jens Visholm, kommerciel direktør i DSB og Ib Gregers Boers, direktør i DitoBus Linjetrafik A/S.

I sin beretning lagde DI Transports formand Jess Abildskou blandt andet vægt på den positive udvikling i DI Transport, og den store indsats under både pandemien og krigen i Ukraine.

- Man bliver helt stolt af transportbranchen, når virksomheder byder sig til med at køre nødhjælp eller køre flygtning videre til tryghed i Europa, lød det fra Jess Abildskou.

I sin gennemgang af den politiske situation lagde branchedirektør Karsten Lauritzen vægt på at transportpolitikken skal nytænkes.

- Det drejer sig om at udvikle transportsektoren, så vi får flere passager i flyene og den kollektive transport, og flytter varerne effektivt, samtidigt med at vi løser den grønne omstilling. Det må aldrig blive enten eller, siger Karsten Lauritzen.

DI Transport ønsker at løfte transportsektoren højere op på den politiske dagsorden.

- Alle har en holdning til transport, men vi skal være bedre til at vise transportens store værdi, og de mange muligheder transport skaber for den enkelte person og den enkelte virksomhed, siger Karsten Lauritzen

Formanden rundede af med at konstatere, at DI Transport er inde i en positiv udvikling.

- Vi har et ønske om at samle transportsektoren i DI, og vi står stærkt i DI Transport, når vi kan tegne transportpolitikken på vegne af 19.000 medlemmer i Dansk Industri, siger Jess Abildskou.

Kontakter

For yderligere oplysninger kontakt presserådgiver Ben Ron på tlf. 2830 5452.

Billeder

Information om DI Transport

DI TransportFølg pressemeddelelser fra DI Transport

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra DI Transport

Dansk Luftfart vil bidrage til danskernes viden om luftfartens grønne omstilling7.11.2022 10:04:14 CET | Pressemeddelelse

Dansk Luftfart vil bidrage til danskernes viden om luftfartens grønne omstilling Kun 48 pct. af danskerne tror, at flyrejser kan blive grønnere i fremtiden. Det viser en ny undersøgelse, som Epinion har udarbejdet for Dansk Luftfart. Mens virksomheder, eksperter og forskere arbejder aktivt på CO2-neutralt flybrændstof, og danskerne gerne VIL den grønne omstilling, så tror omkring halvdelen stadig ikke, at man kan flyve med bæredygtigt brændstof. Og det er et problem, at vi mangler dén grad af oplysning, mener flere eksperter. For den er nødvendig for at udnytte Danmarks potentiale til at blive globalt ledende inden for luftfartens grønne omstilling.