ISS Facility Services A/S

”Nye kostråd understøtter vores grønne rejse”

Del

Danskerne skal spise mere plantebaseret kost og mindre kød ifølge de nye officielle kostråd, som regeringen offentliggjorde torsdag

Fremover når danskerne sætter sig ved middagsbordet skal der være flere grøntsager og mindre kød på tallerkenen. Til gavn for sundheden og ikke mindst klimaet.

Den danske servicevirksomhed ISS, der er en af Danmarks største kantineleverandører og hver dag serverer ca. 50.000 måltider i deres ca. 250 kantiner, hilser de nye kostråd velkommen.

"Vi er allerede på en grøn rejse, hvor vi i samarbejde med vores kunder løbende implementerer grønne initiativer for at fremme en mere bæredygtig menu til gavn for miljøet. Vi oplever allerede en stigende efterspørgsel på mere bæredygtige tiltag i kantinemenuen hos vores kunder på tværs af landet og i markedet generelt, og vi vil naturligvis gerne være med til at understøtte, at vores gæster får et varieret og sundt og ikke mindst klimavenligt udbud, når de spiser deres mad i vores kantiner,” siger Maja Volquards Hesselholt, direktør for FOOD i ISS.

I de nye kostråd er der også en anbefaling om at spise langt mindre kød end tidligere. Og det er ambitionen hos ISS, at der fremover skal serveres mindre kød til gæsterne.

”Vi arbejder kontinuerligt på at udvikle forskellige initiativer/koncepter, der skal sikre en bæredygtig udvikling på vores serviceområder. VI har blandt andet introduceret et nordisk Food-koncept, der er mere plantebaseret og med mindre kød end vores tidligere koncepter. Derfor har vi også en ambitiøs målsætning om at nedbringe både vores madspild og kødforbrug med op til 50 pct. indenfor de næste par år," siger Maja Volquards Hesselholt.

Kontakter

Billeder

Information om ISS Facility Services A/S

ISS Facility Services A/S
ISS Facility Services A/Shttps://www.dk.issworld.com/
ISS er en af verdens førende udbydere af facility services. Vi er flere end 400.000 medarbejdere globalt og 7500 i Danmark, der er eksperter inden for cleaning, food, technical services og workplace. Nøgleordet, der binder os sammen, er service. 

Følg pressemeddelelser fra ISS Facility Services A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra ISS Facility Services A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum