Teknologisk Institut

Nye datoer for Rørcenterdagene 2021

Del

Nordens største udendørs afløbsmesse med ca. 12.000 m2 udstillingsområde, og mere end 3.500 forventede gæster afholdes nu 8. og 9. september 2021

Nordens største udendørs afløbsmesse, Rørcenterdagene, er grundet Covid-situationen rykket til efteråret, hvor arrangøren, Teknologisk Institut, forventer at messen kan afholdes forsvarligt.

Rørcenterdagene er rykket til onsdag den 8. og torsdag den 9. september grundet Corona-situationen, men messen er stadig samlingspunkt for branchen. I år samles pt. 89 udstillere indenfor bl.a.:

  • Vand- og afløbsteknik
  • Klimatilpasning
  • Klimasikring
  • Oversvømmelser
  • Beredskab
  • Opgravningsfrie renoveringsmetoder til vand- og afløbsanlæg
  • Udstyr som dæksler, riste, faskiner, tv-inspektionsudstyr, tanke mm.

Rørcenterdagene arrangeres af Teknologisk Institut og afholdes udendørs på Gregersensvej i Taastrup. Messen afholdes hvert andet år, og i år er det den 18. gang, at Rørcenterdagene løber af stablen. Messen er åben begge dage fra 10.00 – 16.00, og gratis for besøgende.

Rørcenterdagene henvender sig til alle med interesse for vand- og afløbsteknik og klimatilpasning herunder kloakmestre, entreprenører, rådgivere, producenter samt personer, der er ansat i forsyningsselskaber eller i den offentlige administration og alle øvrige personer, der har interesser inden for denne branche.

Teknologisk Institut forventer mere end 3.500 besøgende til udstillingen, hvoraf langt de fleste vil være fra virksomheder, entreprenører, forsyninger og kommuner, der arbejder med byernes kloakering og regnvandshåndtering.

På messen får besøgende lejlighed til at pleje og udbygge deres faglige netværk, samt se alle de nyeste produkter fra udstillerne.

Se program her – opdateres løbende: 

www.teknologisk.dk/rcdage

Nøgleord

Kontakter

Messearrangør Pia Blomquist, Teknologisk Institut, mobil: 7220 2292, mail: pib@teknologisk.dk

Billeder

Information om Teknologisk Institut

Teknologisk Institut
Teknologisk Institut
Gregersensvej
2630 Taastrup

7220 2000http://www.teknologisk.dk/

Teknologisk Institut har siden 1906 arbejdet for at forbedre erhvervslivets konkurrenceevne, samfundets velstand og menneskers liv. Årligt kommer det mere end 10.000 virksomheder til gavn inden for så forskellige områder som; energi, fødevarer, life science, materialer, byggeri og produktion. Teknologisk Institut har datterselskaberne Danfysik A/S, Dancert A/S og DTI Spain.

Læs mere om Instituttet.

Har du brug for yderligere oplysninger, fotos, udtalelser eller andet, er du meget velkommen til at kontakte kommunikationsafdelingen på pressetelefon 7220 1066 – eller kommunikation@teknologisk.dk

Fotos i dette nyhedsrum: ©Teknologisk Institut. Brug af fotos tilladt ved konkret omtale af Teknologisk Institut og med kreditering. I tvivlstilfælde kontakt venligst Kommunikationsafdelingen.

Følg pressemeddelelser fra Teknologisk Institut

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Teknologisk Institut

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum