Escalate ApS

Nye danskstrikkede sweaters fra LYNÆS

Del

Det lille tøjbrand LYNÆS bygger videre på succesen fra sidste år og har netop lanceret en merinoudgave af deres populære sømandssweater, der er strikket og syet i Danmark. Desuden er en nauticstribet bomuldssweater netop landet i webshoppen.

Nauticstribet sømandstrøje fra LYNÆS
Nauticstribet sømandstrøje fra LYNÆS

Der er nu flere danskstrikkede sømandssweaters og sømandstrøjer fra sejler- og surfmærket LYNÆS. Efter succesen med at producere dansk i 2020 udviddes sortimentet nemlig med en nauticstribe bomuldstrøje og en sømandssweater i samme mønster som LYNÆSsweateren, men blot i den fine og bløde merinould.

Made in Denmark er nemlig noget der vækker glæde hos kunderne og sætter bæredygtighed højt. Sådan lyder fra en af ejerne af tøjmærket LYNÆS Kristian Westfall.

"Det store fokus på bæredygtighed er som forventet virkelig slået igennem. Selvom det er fornuftigt at vi fokuserer på økologisk og GOTS-certificeret bomuld og uld, er produktion lokalt og nationalt noget af det, der virkelig batter i forhold til bæredygtighed," siger han.

Vokseværk i Lynæs

Det lille tøjmærke har eksisteret siden 2019 og er hyperlokalt, men det er gået slag i slag, og der udvikles og udviddes hele tiden, lyder det fra den anden ejer Christian Taasti

"Det har aldrig været ambitionen, at skulle vokse eksplosivt. Og på den måde vi kører det, kan vi hele tiden følge med og have føling med vores kunder. Desuden undgår vi overproduktion, når vi hele tiden bestiller små ordre. Det har selvfølgelig den ulempe, at populære varer kan være udsolgt."

Christian Taasti ejer desuden også det klassiske danske surfmærke Klitmøller Rig Wear.

Få udvalgte forhandlere

Udover at klikke sig ind på lynaes-denmark.dk og bestille sweaters, havponcho eller t-shirts til levering, kan man finde sweaters og t-shirts hos udvalgte forhandlere.

En af dem er Holm og Co. i Randers, der fokuserer på mindre og unikke brands i sin butik på Torvegade 21. Og netop den slags forhandlere er interessante for LYNÆS, mener Christian & Kristian.

"Det er autencitet og ærlighed vi leder efter i vores forhandlere, og det har Jesper fra Holm & Co. Til gengæld tilbyder vi de bedste danske produkter og hurtig og sikker levering. Det er det man kan, når man strikker og syer tøj i Danmark.," slutter Kristan Westfall.

Sømandssweaters fra LYNÆS denmark strikkes og syes af JW Knitwear i Sunds.

-

For yderligere kommentarer kontakt Kristian Westfal på 2988 4943

Nøgleord

Billeder

Nauticstribet sømandstrøje fra LYNÆS
Nauticstribet sømandstrøje fra LYNÆS
Download
Sømandstrøje fra LYNÆS
Sømandstrøje fra LYNÆS
Download

Information om Escalate ApS

Escalate ApS
Skudehavnsvej 5
2150 Nordhavn

LYNÆS denmark

Lynæs denmark er Nordsjællands nye tøjbrand for surfere, sejlere og alle andre, der sætter pris på livet med hav, vind, sand og fjord. 

Lige så smukt og fredfyldt Lynæs kan være, lige så råt og ubarmhjertigt er det, når efterårets storme piver eller når fjorden fryser til. Sådan var det også da vikingerne trak deres skibe op på kysten, da Lynæs var områdets store fiskerleje, og det er det nu hvor kitesurferne vrimler på stranden.

Vores t-shirts er lavet i en økologisk bomuldsblend og vævet i stærk kvalitet. Desuden samarbejder vi med en dansk producent af sømandstrøjer. Vi har givet den klassiske sømandstrøje en designmæssig overhaling, og – ikke mindst – taget produktionen tilbage til Danmark.

At producere i Danmark giver rigtig god mening i forhold til bæredygtighed, da transporten står  for  en stor del af klimaaftrykket, når det kommer til tøj og mode.

Vi er sikre på, at ‘Made in Denmark’ er vejen frem, og, hvem ved, måske endda ‘Made in Lynæs’. Ihvertfald er vores  danskproduceret Lynæssweater blevet taget ekstremt godt imod.

Der er netop landet en sømandstrøje i merinould i webshoppen og en stribet i 100 procent bomuld. Selvfølgelig strikket i Danmark.

Følg pressemeddelelser fra Escalate ApS

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Escalate ApS

Corona har fået danskerne til at lave meget mere mad selv9.1.2022 12:12:16 CET | Pressemeddelelse

Corona-pandemien har sat sine spor på danskerne og deres levevis siden starten af 2020. Med to lockdowns har vi alle haft mere tid derhjemme, og det har tydeligt vist sig på en lang række områder. Opskriftsiden Vielskermad.dk melder om en tydelig stigning i søgninger og interesse. Vi har alle set på sociale medier, hvordan folk pludselig begyndte at dyrke surdej i køleskabet og dele det vidt og bredt under lockdowns, men det er ikke kun bagningen som danskerne har kastet sig over med ny interesse. Kim Jørgensen fra Vielskermad.dk fortæller: ”Madopskrifter er noget af det folk søger mest efter på nettet, så vi er vant til mange besøgende på vores side, men kort tid efter landet lukkede ned første gang, så vi en signifikant stigning i både søgninger og besøgende og denne tendens har fortsat under hele pandemien.” 35% brugte mere tid på mad Teknologisk Institut gennemførte i et internationalt samarbejde en undersøgelse fra marts til juli 2020, hvor de interviewede 1.200 danske forbrugere

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum