Dagrofa ApS

Nye bestyrelsesmedlemmer i Dagrofa

Del
Anne Bech Torgersen og Marianne Rørslev Bock indstilles som nye medlemmer af Dagrofa's bestyrelse. Bestyrelsesformand Jesper Lok glæder sig over indstillingerne.

Norske Anne Bech Torgersen kommer med 22 års erfaring fra detailbranchen og er i dag CFO i MENY. Danske Marianne Rørslev Bock er CFO i Scandinavian Tobacco Group og har bl.a. stor erfaring med digitalisering/IT og online, og er bestyrelsesmedlem i bl.a. Finanstilsynet.

”Anne Bech Torgersen og Marianne Rørslev Bock har hver især stærke kompetencer indenfor en række af fokusområderne i vores ”#FremgangSammen”-strategi. Deres erfaring og perspektiver glæder vi os til at få med i bestyrelseslokalet,” siger bestyrelsesformand, Jesper Lok.

”Den viden og erfaring jeg har tilegnet mig om branchen i de to årtier, jeg har været en del af MENY i Norge, glæder jeg mig til at kunne sætte i spil i Dagrofa, der er en spændende koncern i hastig udvikling,” udtaler Anne Bech Torgersen forud for generalforsamlingen.

Marianne Rørslev Bock udtaler i samme forbindelse: ”Dagrofa er en ambitiøs organisation, og jeg ser frem til at bidrage til koncernens generelle videre udvikling.”

Indstillingen af de to nye kandidater betyder et farvel til Geir Hov og Jens Peter Toft, der træder ud af bestyrelsen.

”Det har været en stor fornøjelse at have Geir Hov og Jens Peter Toft med ombord de seneste godt 5 år. En stor tak til begge for deres indsats, grundighed og gode energi,” lyder det fra bestyrelsesformand, Jesper Lok.

Den ordinære generalforsamling afholdes 12. april 2023.

Kontakter

Billeder

Information om Dagrofa ApS

Dagrofa ApS
Dagrofa ApS
Kærup Industrivej 12
4100 Ringsted

Med over 500 dagligvarebutikker fordelt over hele Danmark er Dagrofa en af landets førende virksomheder på det danske fødevaremarked. Dagrofa står bag dagligvarebutikkerne MENY, SPAR, Min Købmand og Let-Køb og ejer også Dagrofa Logistik og Dagrofa Foodservice, som er ledende leverandør til restauranter, hoteller og kantiner. 

Følg pressemeddelelser fra Dagrofa ApS

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Dagrofa ApS

Ambitionen: Mere end 2.000.000 stykker affald skal fjernes. SPAR og Ren Natur samarbejder om landsdækkende affaldsindsamling for at skabe et renere Danmark.31.5.2023 06:00:00 CEST | Pressemeddelelse

SPAR støtter op om et rent lokalsamfund i Danmark, og siden 2019 har de i samarbejde med non-profit-projektet Ren Natur arrangeret affaldsindsamlinger på ruter fordelt i hele landet. I år kommer over 100 SPAR-købmænd til at være samlingspunkter for de lokale fritidsforeninger og borgere, der indsamler affald og dermed får økonomisk støtte til deres klubkasse af SPAR og KFI Erhvervsdrivende Fond.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum