Næstved Kommune

Nye åbningstider på genbrugspladsen til gavn for virksomhederne

Del

Fra 1. april 2021 udvider genbrugspladsen i Næstved åbningstiden for de morgenfriske borgere. Allerede fra kl. 7.00 på hverdage kan man nu aflevere affald, og på den måde kan f.eks. håndværkere komme af med affaldet inden dagens øvrige opgaver.

Genbrugspladsen
Genbrugspladsen

Den mere erhvervsvenlig åbningstid på genbrugspladsen kommer på baggrund af et ønske fra erhvervet, og derfor udvider kommunen nu åbningstiden på hverdagsmorgener på genbrugspladsen i Næstved. Det samme gør nabokommunerne, hvor de største genbrugspladser i Vordingborg, Ringsted, Slagelse, Haslev og Sorø også udvider åbningstiderne til kl. 7. Genbrugspladsen i Næstved vil fortsat holde åbent til kl. 18.00, så håndværkere og andre erhverv stadig har mulighed for også at komme af med affaldet efter fyraften.

Næstved Kommune har stor fokus på erhvervslivets muligheder inden for affald – både når det kommer til bæredygtige projekter, men også når det kommer til sortering og aflevering af affald. Derfor håber kommunen også at den udvidede åbningstid vil bidrage til at gøre hverdagen nemmere for kommunens erhverv og deres muligheder for affaldssortering.

”Vi ser mange virksomheder i Næstved Kommune, som støtter op omkring den udvikling som affaldsområdet gennemgår i disse år, og hvor der er særlig fokus på mere sortering og en grønnere tilgang til f.eks. materialer og produktion. Det er derfor også en glæde, når vi som kommune kan bidrage til at gøre dagligdagen en smule nemmere for især håndværkere og andre små selvstændige virksomheder”, fortæller Helle Jessen, formand for Teknisk Udvalg

Kontakter

Affaldschef i Næstved Kommune Søren Nielsen på soeni@naestved.dk eller på tlf. 25 45 15 37

Billeder

Genbrugspladsen
Genbrugspladsen
Download

Information om Næstved Kommune

Næstved Kommune
Næstved Kommune
Rådmandshaven 20
4700 Næstved

https://www.naestved.dk/

Følg pressemeddelelser fra Næstved Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Næstved Kommune

I Næstved går erhvervsliv, butikker, foreninger og kommune sammen om at bekæmpe Corona12.3.2021 14:12:08 CET | Pressemeddelelse

Et meget effektivt teammøde mellem repræsentanter fra Næstved Erhverv, Frivilligcenter Næstved, Næstved Storcenter, Næstved Cityforening, Fritidsudvalget og Næstved Kommune har ført til hurtig handling. Næstved har fået et nye design, som skal få flere til at lade sig teste i hele kommunen. Desuden har parterne givet hinanden håndslag på at være ambassadører for test.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum