Ishøj Kommune

Ny pris skal belønne frivillige i Ishøj

Del

For andet år i træk hyldes frivillige på det sociale område ved en fest med mad og musik. Som noget nyt vil en pris, der skal belønne en ekstraordinær frivillig social indsats, uddeles til frivilligfesten

Foto fra sidste års Frivilligfest.
Foto fra sidste års Frivilligfest.

Modtagerne af den nye sociale frivilligpris kan være foreninger, grupper, netværk eller enkeltpersoner, som bidrager med en særlig indsats, der rækker udover det forventelige. Prisen gives for en frivillig social indsats, der er til gavn for Ishøj Kommunes borgere, og som fortjener påskønnelse.

Ishøj Kommunes Udsatteråd, Seniorråd, Handicapråd samt Social- og Sundhedsudvalget er initiativtagerne til både Den sociale frivilligpris og til frivilligfesten.

”Vi har manglet en pris, hvor vi kan hylde dem, der bidrager til en bedre tilværelse for deres medmennesker – men som ikke nødvendigvis har noget med ældre eller borgere med et handicap at gøre. De mange frivillige i Ishøj gør hver dag en kæmpe forskel for andre. De er limen, der binder vores lokalsamfund sammen. Det kan man simpelthen ikke anerkende nok. Derfor uddeler vi nu for første gang i år Den sociale frivilligpris, som skal gå til en frivillig social indsats, som kan være til inspiration og glæde for andre,” siger Merete Amdisen, formand for Social- og Sundhedsudvalget.

Du kan komme med dit bud på en vinder af Den sociale frivilligpris senest onsdag den 18. september 2019. I indstillingen skal du skrive, hvem du synes, der fortjener prisen, og hvorfor det lige er den forening, netværk eller person, der skal tildeles prisen. Indstilling af kandidater til Den sociale frivilligpris skal ske til akaje@ishoj.dk.

Frivilligheden hyldes i fællesskab

Den sociale frivilligpris uddeles til årets frivilligfest sammen med Ishøjs Handicappris samt Ældrepris af Ishøjs borgmester Ole Bjørstorp og formanden for Social- og Sundhedsudvalget, Merete Amdisen. Vinderne vil modtage hver et gavekort på 3.000 kr., en buket blomster samt en indgraveret vase.

Festlighederne finder sted fredag den 27. september 2019 kl. 17-20 i bevægelsessalen i Ishøj Idræts & Fritidscenter. Frivilligfesten i Ishøj afholdes for andet år i træk. Udover prisuddelingerne vil aftenen byde på mad, musikalsk underholdning samt socialt samvær. Alle der laver frivilligt socialt arbejde i Ishøj er velkomne.

”Vi har besluttet at gøre frivilligfesten til en fast tradition i Ishøj. Der er et fantastisk stort frivilligt engagement i Ishøj. Det er vi stolte af, og det skal vi huske at sige dem tak for. Derfor skal vi hylde det frivillige sociale arbejde fredag den 27. september. Over hele landet fejrer man Frivillig Fredag, og det gør vi selvfølgelig også i Ishøj,” fortæller Ishøjs borgmester Ole Bjørstorp.

Vil du med til frivilligfesten?

Tilmelding eller spørgsmål vedr. festen kan rettes til akaje@ishoj.dk eller 43 57 76 22 senest den 13. september 2019. Ved tilmelding skal du oplyse dit navn, hvor du er frivillig samt eventuelle særlige fødevarebehov. Ishøj Kommune opfordrer til ikke at sende følsomme eller fortrolige personoplysninger pr. mail.

Kontakter

Merete Amdisen, formand for Social og Sundhedsudvalget, tlf. 29 43 30 12 eller mem@ishoj.dk

Billeder

Foto fra sidste års Frivilligfest.
Foto fra sidste års Frivilligfest.
Download
Foto fra sidste års Frivilligfest.
Foto fra sidste års Frivilligfest.
Download
Merete Amdisen, formand for Social- og Sundhedsudvalget, holder tale til sidste års Frivilligfest.
Merete Amdisen, formand for Social- og Sundhedsudvalget, holder tale til sidste års Frivilligfest.
Download

Information om Ishøj Kommune

Ishøj Kommune
Ishøj Kommune
Ishøj Store Torv 20
2635 Ishøj

43 57 75 75http://www.ishoj.dk

Følg pressemeddelelser fra Ishøj Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Ishøj Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum