Halsnæs Kommune

Ny platform til digital borgerinddragelse i Halsnæs

Del

I Halsnæs Kommune kan borgerne fremover give deres mening til kende om udvalgte projekter via en digital platform.

Mange kan måske genkende følelsen af, at man ser et arrangement, man egentlig gerne vil deltage i, men kalenderen tillader det ikke lige på det tidspunkt, hvor arrangementet bliver afholdt. Sådan et arrangement kunne for eksempel være et borgermøde om byudvikling i Hundested, tryghed, klima eller noget helt fjerde.

For at imødekomme denne problematik, og forhåbentlig få flere borgere til at engagere sig i igangværende projekter, er Halsnæs Kommune nu gået i luften med en ny platform til digital borgerinddragelse.

Når du har registreret dig på platformen med din mailadresse, kan du efterfølgende logge ind og komme med dine input til igangværende projekter, når det passer dig allerbedst.

Platformen er åben, når du har luft i kalenderen

Borgmester i Halsnæs Kommune, Steffen Jensen, er glad for, at den nye platform nu er i luften, og han håber, at borgerne vil tage godt imod den og den fleksibilitet, den bringer med sig:

"Borgerinddragelse er et vigtigt element i Halsnæs Kommune, fordi vi meget gerne vil tage borgernes holdninger og idéer med i betragtning, når vi sætter gang i nye spændende projekter. Vi har igennem mange år afholdt forskellige former for borgermøder, hvor borgerne har været lidt bundet af at skulle møde op på et bestemt tidspunkt for at blive hørt. Med den nye platform har vi fundet en rigtig god løsning, hvor man kan give sit bidrag, når man har tid, og det lige passer ind i en travl hverdag."

Platformen hedder Borgerinddragelse Halsnæs, og du kan klikke her for at besøge den.

Lige nu ligger der to spændende projekter på platformen, som vi meget gerne vil have dine input til. Et om klima og et om bosætning. Projektet om bosætning er delt i to, så der både er et for borgere, der har boet i Halsnæs i mere end 12 måneder og et for borgere, der lige er flyttet hertil.

Vi håber meget, at du vil registrere dig på vores platform og være med til udbrede den digitale borgerinddragelse i Halsnæs.

Billeder

Information om Halsnæs Kommune

Halsnæs Kommune
Halsnæs Kommune
Rådhuspladsen 1
3300 Frederiksværk

+45 47 78 40 00https://halsnaes.dk/

Halsnæs Kommune er placeret i naturskønne omgivelser i det nordvestlige hjørne af Nordsjælland. Vores motto er: "Halsnæs - rå og autentisk. Her er ikke for fint, og det føles ægte". Kom og vær med!