Peugeot Danmark

Ny PEUGEOT 2008: Endnu mere SUV – endnu mere high-tech

Del

Den nye 2008 er en virkeliggørelse af PEUGEOTs spændende vision for fremtiden. Den er en ultramoderne fortolkning af en instinktiv køreoplevelse og alsidige SUV-karakteristika, der understreger, at teknologi og passion sagtens kan gå hånd i hånd. Den nye PEUGEOT 2008 er udstyret med den nyeste generation af PEUGEOT i-Cockpit 3D samt adskillige køreassistentsystemer, der er udviklet med baggrund i den bedste teknologiske know-how, som PEUGEOT har at tilbyde. Dette betyder desuden, at den nye 2008 fra start vil blive tilbudt med tre forskellige drivmidler: El, benzin eller diesel.

Karakterstærk SUV

Med sit markante og skulpturelle design opfylder den nye PEUGEOT 2008 til fulde ambitionerne om at vende en ny og bemærkelsesværdig side i PEUGEOTs SUV-historie. Dens design er helt i tråd med modelprogrammets stilkoder, samtidig med at den er helt sin egen.

Linjerne og proportionerne signalerer uden tvivl SUV, hvilket understreges af den skrånende forrude og den lange, flade motorhjelm. Den lodrette front er domineret af mærkets visuelle signatur: LED forlygter med tre løvekløer og en markant kølergrill med det integrerede løvelogo. Den nye 2008 fremstår stærk, bredskuldret og velfunderet på vejen. Profilen er karakteriseret af facetterede trekantede linjer, som giver et skarpt og dristigt design, der fortsætter om til bagenden. Her integrerer et skinnende sort bånd den karakteristiske PEUGEOT signatur: Baglygter med tre LED løvekløer, som gør bilen genkendelig uanset, om det er nat eller dag.

Den nye PEUGEOT 2008 fås bl.a. i tre nye farver: Elixir Red med en særlig lak, som giver en dybere farve, Vertigo Blue, der består af tre lag lak og Fusion Orange, som er en ny metallak, der er eksklusiv for den nye 2008.

Som resten af modelprogrammet vil den nye 2008 kunne fås i fire udstyrsniveauer: Active, Allure, GT-Line og GT – alle er tilgængelige i en 100 % el-, diesel- eller benzinversion.

Indvendigt ses samme sans for detaljen og både materialer samt farver er nøje udvalgt og afstemt. Afhængigt af udstyrsniveau findes orange (Active) eller blå (Allure) detaljer på instrumentbordet, mens de forskellige versioner er kendetegnet ved hvert sin type indtræk. GT-versionen har eksempelvis en elegant kombination af Alcantara og stof med særlige syninger alt efter, om det er ICE-versionerne eller el-versionen.

Endnu mere high-tech: PEUGEOT i-Cockpit 3D

PEUGEOTs unikke i-Cockpit er en feature, som er særligt påskønnet af kunderne, og det findes i 5 mio. PEUGEOT-biler rundt om i verden

PEUGEOTs designerne har taget udviklingen af i-Cockpittet et skridt videre og introducer det nu med et 3D instrumentpanel (afhængigt af version), hvilket betyder, at den vigtigste information kan vises i hologram form i førerens synsfelt – jo vigtigere information, jo tættere på førerens blik - alt efter førerens ønske. Herudover består det nye i-Cockpit af et kompakt sportsrat, ”tangent-knapper”, som giver hurtig adgang til de forskellige funktioner samt en touch skærm i enten 5, 7 eller 10 tommer.

En fleksibel platform

Den nye PEUGEOT 2008 er baseret på PSA Groups nyeste platform, CMP (Common Modular Platform), der er udviklet til B- og C-segment biler. Som navnet antyder kan den tilpasses og justeres i forhold til dimensioner og motorvarianter.

I den nye 2008 er designerne lykkedes med at skabe endnu mere plads på bagsæderne (rekord for CMP platformen). Den har en længde på 4.30 m og en akselafstand på 2.60 m, hvilket giver en bagagerumsvolumen på 434 liter, uanset hvilken motor den er udstyret med. Bunden har to forskellige positioner (afhængigt af version), hvilket giver muligt for et helt plant gulv, når bagsæderne er foldet ned.

Elektrisk køreglæde

PEUGEOT e-2008 er udstyret med en 100 kW elmotor, der yder 136 hk og har et drejningsmoment på 260 Nm (fra 0 km/t). Batteriet, som har en kapacitet på 50 kWh, giver en rækkevidde på op til 310 km efter WLTP standard. Det har en garanteret levetid på 8 år eller 160.000 km med 70 % af dens opladningsevne. Batteriet er placeret under gulvet, hvilket betyder, at pladsen i både kabinen og bagagerummet er den samme som i ICE-versionerne.

Informationerne om rækkevidde osv. ses intuitivt i det digitale display eller på touch skærmen, så føreren nemt kan holde øje med status.

e-2008 er udstyret med et gennemtænkt varmesystem, der består af et 5 kW varmeelement, en varmepumpe med automatisk temperaturregulering i kabinen, programmerbar varmestyring via touchskærmen eller app´en MyPeugeot samt sædevarme (afhængigt af version). Disse elementer betyder, at der opleves samme komfort som i en bil med en forbrændingsmotor samtidig med, at rækkevidden bevares.

Der er tre forskellige måder at oplade bilen på:

Man kan bruge en helt almindelig husholdningsstikkontakt eller et særligt Legrand Green Up stik med det medfølgende opladningskabel

Man kan lade via en WallBox, som giver en fuld opladning på 5 timer og 15 min for den tre-fasede version (11 kW) eller på 8 timer for versionen med mono-fase (7,4 kW)

Eller man kan oplade ved en offentlig ladestander – det er muligt at bruge 100 kW ladere og det giver 80 % opladning på 30 min.

Opladningen kan fjernstyres via MyPeugeot app´en, hvor man kan planlægge, starte og stoppe opladningen eller blot følge status på opladningen.

Ingeniørerne har givet køreoplevelsen i e-2008 særlig fokus ved at tilpasse drivakslerne og sørge for en optimal vægtdistribution.

PEUGEOT e-2008 adskiller sig designmæssigt ikke fra ICE-versionerne, men den har nogle særlige visuelle kendetegn:

 • Kølergrill med farvedetaljer i samme farve som bilen
 • Løvelogo i dichroisk materiale, som gør, at løven skifter farve afhængigt af lyset
 • ”e-2008” emblem
 • Specielt indtræk på GT-versionen

Effektive euro 6.d motorer

Den nye PEUGEOT 2008 fås med et udvalg af PureTech benzin- og BlueHDi dieselmotorer, der alle lever op til henholdsvis euro 6.d og 6.d-temp. standarderne:

Benzin, 3-cylindret 1.2 L:

 • PureTech 100 hk S&S med 6-trins manuel gearkasse
 • PureTech 130 hk S&S EAT8 eller 6-trins manuel gearkasse
 • PureTech 155 hk S&S EAT8 (GT-version)

Diesel, 4-cylindret 1.5 L:

 • BlueHDi 100 hk S&S manuel 6-trins gearkasse
 • BlueHDi 130 hk S&S EAT8

Et arsenal af teknologi

Prioriteringen af high-tech udstyr ses også i udvalget af køreassistentsystemer, hvor den nye 2008 er på fuld højde med biler i en langt dyrere klasse og tilbyder et arsenal af teknologi:

 • Nyeste generation af automatisk nødbremse (opdager fodgængere og cykler både nat og dag ved op til 140 km/t)
 • Vejbaneassistent (med mulighed for at angive placering i vejbanen)
 • Træthedsgenkendelse
 • Automatisk fjernlys
 • Udvidet skiltegenkendelse (Stop, forbudt adgang etc.)
 • Adaptiv Cruise Control med Stop&Go funktion (med EAT8)
 • Active Blind Spot Assist 
 • Permanent ARS (adaptive rear light system)
 • Full Park Assist med Flankguard (med EAT8)
 • Mirrorscreen, kompatibel med Mirrorlink og Apple CarPlay
 • Trådløs opladning af smartphone
 • Focal hi-fi system
 • Elektrisk håndbremse

Den nye PEUGEOT 2008 bliver produceret i Vigo til det europæiske marked og i Wuhan til det kinesiske marked.

Den forventes introduceret på det danske marked i første kvartal 2020.

.

 

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Vedhæftede filer

Information om Peugeot Danmark

Peugeot Danmark
Peugeot Danmark
K.W. Bruun Import A/S, Hovedvejen 1
2600 Glostrup

http://www.peugeot.dk/

Følg pressemeddelelser fra Peugeot Danmark

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Peugeot Danmark

PEUGEOT 208 OG 2008 VINDER DERES RESPEKTIVE KATEGORIER I WOMEN´S WORLD CAR OF THE YEAR1.3.2021 15:02:10 CET | Pressemeddelelse

Juryen bag Women´s World Car of the Year har netop afsløret vinderne af ni forskellige kategorier. De ni vindere repræsenterer det ypperste i hver deres kategori, når det kommer til sikkerhed, komfort, teknologi og værdi for pengene. PEUGEOT kan glæder sig over hele to titler: PEUGEOT 208 vandt bedste bybil, mens PEUGEOT 2008 har vundet titlen som bedste urbane SUV. Det er 11. gang, at WWCOTY kårer de bedste biler, og juryen bag består af 50 motorjournalister fra 38 lande og hele fem forskellige kontinenter. Det er den eneste jury i bilverdenen, som udelukkende består af kvinder.

Kevin Magnussen og Mikkel Jensen skal køre for PEUGEOT SPORT til FIA WEC og Le Mans8.2.2021 12:00:00 CET | Pressemeddelelse

PEUGEOT’s planer om et ambitiøst comeback i endurance-racing fortsætter med at tage form. Efter at have afsløret de første tegninger af sin LMH Hypercar prototype og specifikationerne på hybrid-drivlinjen, der giver en samlet ydelse på 680 hk, har PEUGEOT Sport nu fornøjelsen af at præsentere de syv kørere, der skal kæmpe for løven i FIA World Endurance Championship (FIA WEC) og Le Mans 24 Hours.

PEUGEOT 508 SW plug-in hybrid er kåret til Årets Firmabil 202116.10.2020 13:23:45 CEST | Pressemeddelelse

For første gang nogensinde har juryen bag kåringen af Årets Firmabil kåret en plug-in hybrid som vinder. PEUGEOT 508 SW Allure Pack Business plug-in hybrid vandt i en klasse, som traditionelt set har været domineret af dieselmodeller. Den kan køre 60 km på 100 % el, har en CO2-udledning på 31 g/km (WLTP standard) og en samlet systemydelse på hele 225 hk til en beskatningspris på 299.990 kr.

508 PEUGEOT SPORT ENGINEERED - EN BANEBRYDENDE PERFORMANCE24.9.2020 14:20:21 CEST | Pressemeddelelse

PEUGEOT præsenterer sin mest potente serieproducerede model nogensinde: 508 PEUGEOT SPORT ENGINEERED. Med 360 hk og en CO2 emission på blot 46 g/km (WLTP) viser PEUGEOT SPORT ENGINEERED, hvad Neo-Performance er lig med i PEUGEOTs optik. ”Vi baner vejen for en ny æra, hvor kilowatt er ”det nye sort” og kan tage præstationerne både i form af hestekræfter og moment til et helt nyt niveau for PEUGEOTs serieproducerede modeller. Vi følger ikke en slagen vej, men er guidet af vores arv, vores passion og vores know-how. Vi er klar til at erobre nye territorier.”

Ny elektrisk varebil fra PEUGEOT: e-EXPERT15.7.2020 17:36:44 CEST | Pressemeddelelse

PEUGEOT præsenterer en ny 100 % elektrisk varebil i klassen af mellemstore varebiler: e-EXPERT. Den rummer alle de originale kvaliteter fra den prisbelønnede EXPERT, nu blot med nul emission. e-Expert tilbyder helt i tråd med PEUGEOTs elbilstrategi ”Power of Choice” en vifte af valgmuligheder:  Mulighed for at vælge mellem en rækkevidde på 230 eller 330 km  Tre længder  Mulighed for at trække 1.000 kg trailer  Lasteevne på op til 1.275 kg  Varerumsvolumen identisk med ICE-versionerne

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum